Ο Γ. Ξενάκης μεταμορφώνει την πατάτα σε έναν ιδιαίτερο πουρέ φούρνου
Τον συμπληρώνει με τα αρώματα του λεμονιού και του σχοινόπρασου.
Ο Γ. Ξενάκης μεταμορφώνει την πατάτα σε έναν ιδιαίτερο πουρέ φούρνου
Τον συμπληρώνει με τα αρώματα του λεμονιού και του σχοινόπρασου.
Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C μέχρι να μαλακώσουν και να τρυπιούνται εύκολα με το μαχαιράκι. Στη συνέχεια, τις ξεφλουδίζουμε με τη βοήθεια ενός μαχαιριού, όσο είναι ακόμα ζεστές.
Βάζουμε την ψίχα από τις πατάτες σε ένα κατσαρολάκι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ενώ ανακατεύουμε. Μόλις αποκτήσει ωραία υφή, προσθέτουμε το ξύσμα από δύο λεμόνια και τον χυμό μισού λεμονιού, το φρέσκο θυμάρι, φρέσκο πιπέρι και τον πολτό από το σκόρδο.
Προσθέτουμε το σχοινόπρασο και το πεκορίνο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Styling: Elena Jeffrey – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio M
Δημοφιλή
Κρήτη: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του πρώην δημάρχου
Δολοφονία πίσω από την τραγωδία με το κοριτσάκι: Σημάδια βάναυσης κακοποίησης, αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών
Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο: Γιατρός ζήτησε φακελάκι και εξευτέλισε ασθενή μέσα στο χειρουργείο!
Παλαιό Φάληρο: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του τρίχρονου κοριτσιού
Παλαιό Φάληρο: Το παιδί παρέμεινε στη θάλασσα για πάνω από 24 ώρες - Δείτε το βίντεο
Κοριτσάκι 2 ετών εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία
Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός σε ηλικία 79 ετών
Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου
Xανιά: Σε εξέλιξη η εκκένωση οικισμών λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς