Ηράκλειο: 21oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Μανώλης Σφακιανάκης: Η δήλωση που προκάλεσε τη διαγραφή του

04.04.2024, 17:46

Ρίχνει τις ευθύνες στο θύμα της γυναικοκτονίας.

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης δήλωσε πως η 28χρονη προκάλεσε τη δολοφονία της γιατί εμφανιζότανευτυχισμένη στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην προσπάθειά του να ρίξει τις ευθύνες για τη δολοφονία της ακόμη και στην ίδια την 28χρονη, ο κ. Σφακιανάκης είπε χαρακτηριστικά πως «το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω». Επιπλέον, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον γυναικοκτόνο καθώς αρκέστηκε να αναφερθεί μόνο στα ψυχιατρικά του προβλήματα λέγοντας πως «ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής, ήταν stalker…».

«Εάν αυτά που λένε (οι πληροφορίες του) τα έχει γράψει (η Κυριακή στα κοινωνικά δίκτυα), δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν»… συνέχισε, επιχειρώντας να δώσει μια δήθεν ψυχολογική ερμηνεία του εγκλήματος.

Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. «Εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος», σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης. «Το έγκλημα ήταν για μένα αναπόφευκτο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Διέγραψε τον Μανώλη Σφακιανάκη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Γυναικοκτονία Αγίων Αναργύρων: Το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης