Ηράκλειο: 18oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Μπέκαμ: Στην αρχή δεν του άρεσε το ντοκιμαντέρ με την ζωή του, άλλαξε γνώμη όταν το είδε μαζί με την Βικτόρια

16.05.2024, 4:10

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε ότι το ντοκιμαντέρ για την ζωή του αρχικά του δεν του άρεσε. Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της άποψής του έπαιξε η Βικτόρια

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι δεν του άρεσε το ντοκιμαντέρ για την ζωή του, που προβάλλεται από το Netflix, την πρώτη φορά που το είδε.

Όπως δήλωσε ο παλαίμαχος άσος χρειάστηκε παραπάνω από μία φορά, προκειμένου να το απολαύσει. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι στην αλλαγή της αρχικής του άποψης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, η σύζυγός του.

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊμάι αναφέρθηκε στο πρωινό, που έκατσε να το δει για πρώτη φορά: “Εκείνο το πρωί, πραγματικά δεν μου άρεσε. Δεν χάρηκα που το έβλεπα”.

Συνεχίζοντας, μίλησε για την στιγμή, που το παρακολούθησε με την Βικτόρια: “Καθίσαμε στο κρεβάτι με ένα iPad και παρακολουθήσαμε δύο ώρες πρόχειρης επεξεργασίας. Φτάσαμε στο τέλος του και κοιταχτήκαμε και ήμασταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένοι.

Γελάσαμε, κλάψαμε, ήμασταν κουρασμένοι γιατί είχαμε κάνει τόσα πολλά σε αυτά τα 27 χρόνια. Αυτή ήταν πραγματικά η στιγμή που ερωτεύτηκα το ντοκιμαντέρ γιατί ήξερα ότι της άρεσε και αυτό σήμαινε περισσότερα για μένα”.