Ηράκλειο: 31oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

«Μπλόκο» και της Αστυνομίας στους φίλους του Ολυμπιακού

26.10.2023, 14:47

«Κόκκινο» από την Αστυνομία για την μετακίνηση των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων

Χωρίς οπαδούς του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στο «Γεντί Κουλέ» για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, απαγόρευσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, μία απόφαση που έκανε γνωστή ο υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Εξάλλου και η κρητική ΠΑΕ ήταν αρνητική στην παραχώρηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε: “την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Θ. Βαρδινογιάννης”, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Άκυρο» του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό για εισιτήρια