Ηράκλειο: 30oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: Παραιτήθηκε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής – Ο λόγος

11.06.2024, 8:54

Άφησε αιχμές προς τη Διοίκηση

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής καθώς επίσης και από τη θέση του τομεάρχη του παθολογικού τομέα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου υπέβαλε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Ανδριώτης.

Την είδηση της παραίτησής του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης και μεταξύ άλλων φαίνεται να αφήνει αιχμές για τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ανδριώτη:

«Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από τη διεύθυνση της καρδιολογικής κλινικής καθώς επίσης και από τη θέση του τομεάρχη του παθολογικού τομέα. Ολα αυτά τα χρόνια δεν συμπεριφέρθηκα ποτέ σαν δημόσιος υπάλληλος. Πάντα ήμουν εκεί είτε εφημερευα είτε όχι για το καλό των πολιτών. Μαζί με τους συναδέλφους μου κρατήσαμε όρθια τη κλινική και το επιστέγασμα των προσπαθειών μας ήταν η κατάκτηση του αργυρού βραβείου πανελλαδικά. Αυτό από τη διοίκηση δεν εκτιμήθηκε. Φεύγω από τη διεύθυνση της κλινικής με ήσυχη συνείδηση. Παραμένω προς το παρόν στη δύναμη της κλινικής αλλά από άλλο πόστο. Ευχαριστώ όλους εσάς για τη δύναμη και τη συμπαράσταση που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια»

Διαβάστε επίσης: