Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων ζωντανά τώρα
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Νοσοκομείο Χανίων: Πάνω από 1.200 ραντεβού μέσα σε 24 ώρες

03.04.2024, 12:35

Πλήθος ηλεκτρονικών ραντεβού, μέσα σε λίγες ώρες 

Χίλια διακόσια είκοσι επτά ραντεβού κλείστηκαν από πολίτες στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν. Χανίων την Δευτέρα 01 Απριλίου 2024 όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων. Παράλληλα η ίδια ανακοίνωση σημειώνει ότι «από αυτά τηλεφωνικώς κλείστηκαν 479 (38,41%), ενώ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού κλείστηκαν 768 (ποσοστό 61,59%).

Το πλήθος των ραντεβού μόνο την πρώτη ημέρα κλεισίματος για τον μήνα Απρίλιο, αποδεικνύει την τεράστια ζήτηση υπηρεσιών Υγείας από πλευράς των πολιτών και το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας το προσωπικό του Γ.Ν. Χανίων, αν και Δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα».

Αναλυτικότερα, στα ιατρεία με την μεγαλύτερη ζήτησαν κλείστηκαν:

ραντεβού

Υπενθυμίζεται επίσης ότι:

  • Την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα οι πολίτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού είτε με την χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-ραντεβού, είτε τηλεφωνικώς στο 2821071010 αλλά όχι δια ζώσης στη Γραμματεία Τ.Ε.Ι. του νοσοκομείου.
  • Από την δεύτερη εργάσιμη κάθε μήνα, ραντεβού κλείνονται είτε μέσω της εφαρμογής e-ραντεβού, είτε καθημερινά δια ζώσης στην Γραμματεία Τ.Ε.Ι. του νοσοκομείου, είτε τηλεφωνικώς στο 2821071010 (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από 09.00 το πρωί έως 13.00).
  • Κάθε Παρασκευή δεν κλείνονται ραντεβού τηλεφωνικώς (εκτός αν η 1η εργάσιμη του μήνα είναι Παρασκευή).
  • Τα διαθέσιμα ραντεβού για επίσκεψη σε ιατρό είναι για έναν μήνα (τον τρέχοντα), ενώ για εργαστηριακές και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις είναι για δύο μήνες (για τον τρέχοντα και τον επόμενο μήνα).

Παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν κλείσει ραντεβού ηλεκτρονικά και για κάποιο λόγο δεν θα το πραγματοποιήσουν, να προβαίνουν και στην ακύρωση του μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού ώστε να είναι διαθέσιμο για κάποιον άλλον που το έχει ανάγκη.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Διαβάστε επίσης:

Γενικό Νοσοκομείο Χανίων: Την ελλιπή καθαριότητα καταγγέλλουν ασθενείς

Στη Βουλή το θέμα της υποστελέχωσης των δομών ΕΣΥ στα Χανιά

Νοσοκομείο Χανίων: Μονιμοποιήσεις εργαζομένων και άμεσες προσλήψεις ζητούν οι σύλλογοι εργαζομένων

Νοσοκομείο Χανίων: «Βροχή» τα ηλεκτρονικά ραντεβού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *