Ηράκλειο: 19oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ο νέος Διοικητής της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

04.04.2024, 13:27

H  Τοπική Εκκλησία και ο Επίσκοπός της θα συνεχίσουν την συνεργασία με τον Ελληνικό Στρατό

Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Απριλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο γραφείο του τον ενδοξότατο Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Κωστάκη, νέο Διοικητή της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ», συνοδευόμενο από τους Διοικητές του 547 Α/Μ Τάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχη κ. Διονύσιο Αναστασόπουλο, και του 548 Α/Μ Τάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχη κ. Ιωάννη Καλυβιώτη.

Ο νέος Διοικητής της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Ο κ. Κωστάκης ζήτησε την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου για την προ ολίγων ημερών ανάληψη των νέων ευθυνοφόρων καθηκόντων του ως Διοικητού της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ», διαβεβαιώνοντας τον Σεβασμιώτατο για τον σεβασμό του στον ιερό θεσμό της Εκκλησίας και στα πρόσωπα που την υπηρετούν και για την προσήλωσή του στην καλή και αρμονική συνεργασία για την υπηρεσία του τόπου μας και των ανθρώπων του. Επίσης, ο κ. Κωστάκης, σε ανάμνηση της πρώτης του αυτής εθιμοτυπικής επισκέψεως, προσέφερε στο Σεβασμιώτατο Ιερά Εικόνα του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Ο νέος Διοικητής της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Ο Σεβασμιώτατος αποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα με συγκίνηση και χαρά και καλωσόρισε με θερμούς λόγους τον ενδοξότατο Ταξίαρχο κ. Κωστάκη, στον οποίο ευχήθηκε καλλίκαρπη θητεία στην υψηλή και περίοπτη θέση ευθύνης που του ανετέθη επαξίως, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας, για την Ιερά Μητρόπολή μας και για το Γεράνι, από όπου κατάγεται ο κ. Κωστάκης, η ανάδειξή του στη θέση αυτή.

Ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησία και ο Επίσκοπός της θα συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία με τον Φιλόχριστο Ελληνικό Στρατό, προκειμένου όλοι μαζί να υπηρετήσουν την ενότητα και την διατήρηση και προβολή αρχών και αξιών σε τούτους τους καιρούς, που αυτά τα πρότυπα προβάλλονται ως απολύτως απαραίτητα στη ζωή των ανθρώπων.

Ο νέος Διοικητής της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στο νέο Διοικητή της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ» εικονογραφία του Ιερού Προσκυνήματος της Μονής της Παναγίας των Μυριοκεφάλων, τονίζοντας την αξία και τη σημασία του Θεομητορικού τούτου Προσκυνήματος για την Ιερά Μητρόπολή μας και για ολόκληρη την Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Από την Κρήτη ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές

Αρναουτάκης: «Κάνουμε ένα οραματικό, ρεαλιστικό σχεδιασμό για την Κνωσό»

Δήμος Ηρακλείου: Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού

Ηράκλειο: Εκπνέει η προθεσμία για τις άδειες κοινόχρηστων χώρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *