Ηράκλειο: 27oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

ΟΦΗ: «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα»

21.10.2023, 12:21

Συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο η ΠΑΕ ΟΦΗ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος προχωρά σε δράση που έχει στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια Κρήτης.

Στο πλαίσιο της δράσης η ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να υποβληθούν ΔΩΡΕΑΝ σε εξέταση μαστογραφίας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενώνει τις δυνάμεις της με την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete και συμμετέχει στην εκστρατεία πρόληψης «Είναι στο χέρι μου».
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας προχωρά σε δράση που έχει στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, στην Πλατεία Ελευθερίας, δίνουμε τη δυνατότητα στις γυναίκες να υποβληθούν ΔΩΡΕΑΝ σε εξέταση μαστογραφίας στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας) από τις 09:00 το πρωί ως τις 13:30 μετά το μεσημέρι.
*Η Κινητή Μονάδα έχει τη δυνατότητα να εξετάσει 20 γυναίκες την ημέρα.
Για την επιλογή των γυναικών που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μαστογραφία, κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:
– Γυναίκες ηλικίας 40-75 ετών
– Θα δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και σε ανασφάλιστες γυναίκες
– Αποκλείονται οι γυναίκες:
α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή
β) που έχουν κάνει μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών
γ) γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Να μην έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.
Οι γυναίκες που θα προσέλθουν για εξέταση, είναι απαραίτητο εφόσον έχουν προηγούμενες εξετάσεις που αφορούν το μαστό, να τις κρατούν μαζί τους.
Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, η πρόληψη είναι σύμμαχός μας και η ΠΑΕ ΟΦΗ στέκεται για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό των γυναικών!»