Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Οι συνταξιούχοι του Ηρακλείου στο πλευρό των αγροτών

13.02.2024, 12:54

«Για τον δίκαιο αγώνα των αγροτών»

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου, στηρίζει και τάσσεται υπέρ του «αγώνα» των αγροτών, μέσω ανακοίνωσης της, μέσω της οποίας απαιτεί την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον πρωτογενή τομέα.

Η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείου χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και απαιτεί την ικανοποίηση των δίκαιων και κυρίως αναγκαίων για την επιβίωση τους αιτημάτων τους.

Η πολιτική των κυβερνήσεων, της Ευρ. Ένωσης που κατακρεούργησαν τα δικαιώματα των συνταξιούχων που κατάντησαν τις συντάξεις επιδόματα πείνας είναι η ίδια που φτωχοποιεί την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και ευθύνεται που τα αγροτικά προϊόντα φτάνουν πανάκριβα στο ράφι την ίδια ώρα που οι φτωχοί αγρότες φτάνουν σε αδιέξοδα και εγκαταλείπουν τις καλλιέργειες τους.

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείου καλεί τα μέλη της να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Η θετική εξέλιξη των αγώνων των αγροτών θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους αγώνες που δίνουν τώρα καθημερινά και οι συνταξιούχοι»