Ηράκλειο: 34oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΠΑΕ Χανιά: Ζητά την ζωντανή μετάδοση του ντέρμπι με Καλαμάτα

19.10.2023, 14:41

Οι «μπλε» ζητούν ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής

Η ΠΑΕ Χανιά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς τη διοίκηση της Super League 2 και τον Πέτρο Μαρτσούκο, για την απόφαση τους να μην υπάρξει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στο ντέρμπι με την Καλαμάτα.

Μάλιστα η κρητική ΠΑΕ ζητά να μεταδοθεί το παιχνίδι ζωντανά, τονίζοντας επίσης πως ελπίζει η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της, ώστε να μην «μολυνθεί» το πρωτάθλημα με το… καλημερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει δημόσια και επίσημα τη δυσαρέσκειά της προς τη διοίκηση της Super League 2 και προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Μαρτσούκο, για την απόφαση τους να μην καλυφθεί τηλεοπτικά ο προσεχής αγώνας της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΠΑΕ Καλαμάτα.

Αναρωτιόμαστε ποιος – και με ποια κριτήρια – επιλέγει τους αγώνες που μεταδίδονται από το κανάλι της Λίγκας στο Υoutube.

Με ποια λογική επιλέχθηκε για την Κυριακή ο αγώνας Ηλιούπολη-Διαγόρας (με όλο το σεβασμό προς τις δύο ΠΑΕ) αντί του ντέρμπι της αγωνιστικής Καλαμάτα-Χανιά;

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ΠΑΕ Καλαμάτα, με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση της οποίας έχουμε την καλύτερη σχέση.

Είμαστε σίγουροι ότι και οι φίλοι μας στη Μεσσηνία επιθυμούν να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα όσο περισσότεροι φίλαθλοι γίνεται, είτε στο γήπεδο είτε τηλεοπτικά.

Ζητούμε τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα και συγχρόνως ελπίζουμε ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της, όπως ζητήσαμε επίσημα από την ΚΕΔ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας και της φετινής δυναμικής των δύο ομάδων και να μην «μολυνθεί» το πρωτάθλημα με το καλημέρα…

ΥΓ. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο κος Μαρτσούκος λειτουργεί εις βάρος μας. Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία γιατί διαφορετικά θα αναγκαστούμε να επανεξετάσουμε τη στάση μας απέναντί του…»