Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα παντζάρια, την πατάτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι για 2΄ και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 30΄-35΄. Πολτοποιούμε επιτόπου με ραβδομπλέντερ (ή σε μπλέντερ).
Βήμα 3
Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε το ξίδι, αποσύρουμε από τη φωτιά, γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με μια φέτα ψωμιού που την έχουμε αλείψει με τσάτνεϊ κρεμμύδι, τυρί, καρύδια και λίγο μαϊντανό.
Δημοφιλή
ΑΑΔΕ: Κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα χωράφια και μοιράζουν πρόστιμα 500 ευρώ
Φωτιά σε χωριό του Ηρακλείου κινητοποίησε την πυροσβεστική
Τροχαίο στην Κνωσού: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και βρέθηκε στο οδόστρωμα
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βροχή» οι κατασχέσεις για τους επιτήδειους που δεν μπορούν να επιστρέψουν τα χρήματα πίσω
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο... «οξύθυμος» πρώην υπουργός
Πέτρος Φιλιππίδης: Στάχτη έγινε το σπίτι του ηθοποιού στην Πατησίων ενώ βρισκόταν μέσα
Θλίψη στη Mεσαρά: Έφυγε πρόωρα από την ζωή ο αγαπητός Γιώργος
Απίστευτο: Αρνήθηκε να κάνουν έρωτα και τον τραυμάτισε σοβαρά στα γεννητικά όργανα
Έφοδος της Αστυνομίας σε gay party - Συνελήφθησαν 12 άντρες