Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα παντζάρια, την πατάτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι για 2΄ και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 30΄-35΄. Πολτοποιούμε επιτόπου με ραβδομπλέντερ (ή σε μπλέντερ).
Βήμα 3
Βάζουμε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε το ξίδι, αποσύρουμε από τη φωτιά, γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με μια φέτα ψωμιού που την έχουμε αλείψει με τσάτνεϊ κρεμμύδι, τυρί, καρύδια και λίγο μαϊντανό.
Δημοφιλή
Θρήνος στο κρητικό μπάσκετ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάρκος Ναλετάκης
Θλίψη στα Χανιά για το θάνατο του γνωστού εικαστικού Ευτύχη Παλλήκαρη
Σε ποια χωριά της Κρήτης καταργείται ο ΕΝΦΙΑ - Αναλυτικά η λίστα με τους οικισμούς
Ηράκλειο: Σε αυτά τα χωριά καταργείται ο ΕΝΦΙΑ
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός αγρότης με σφαίρα από καραμπίνα
Πρώτο «τραπέζι πίστα» σε διάσημο καφέ του Κολωνακίου ο... «Φραπές»
Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Κρήτη: Κοπάδι αιγοπροβάτων «αφάνισε» αμπέλι (Φωτογραφίες)
Λασίθι: Επικίνδυνη προσπέραση λεωφορείου σε διπλή γραμμή (φωτογραφία)
Νέο αίμα στους δρόμους της Κρήτης - Νεκρός 57χρονος άνδρας σε τροχαίο