Ηράκλειο: 30oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια»

12.06.2024, 13:06

Πως σχολιάζεται η επιστολή Κωνσταντινόπουλου

«Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες», αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη μετά την επιστολή Κωνσταντινόπουλου για επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή ηγεσίας στο κόμμα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων».

Η Χαριλάου Τρικούπη φαίνεται να κλείνει την πόρτα στην πρόταση Κωνσταντινόπουλου για επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή ηγεσίας στο κόμμα, λέγοντας ότι «σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας. Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό».

«Το ζήτημα τώρα είναι η δίκαιη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για να βγουν γόνιμα συμπεράσματα και να οικοδομηθεί η στρατηγική του κόμματος και οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης», καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης

Ευρωεκλογές 2024: ΠΑΣΟΚ – «Σημαντική εικόνα αποδόμησης της κυβέρνησης»

Διαψεύδει και το ΠΑΣΟΚ τα περί συνεργασίας με τη Νέα Αριστερά

Φραγκίσκος Παρασύρης: «Βρήκαμε ξανά τις ρίζες της Δημοκρατικής Παράταξης»


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα