Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

«Περίπατος Βιβλίου» στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων

22.04.2024, 8:24

Το Σάββατο 27/4, στον Δημοτικό Κήπο Χανίων

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετέχει στον «Περίπατο Βιβλίου», που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, σε συνεργασία με την ομάδα αφήγησης της πόλης μας «Παραμυθάδες εν πλω», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της ΠαιδικήςΕφηβικής Βιβλιοθήκης του Δήμου στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου 2024, ώρα 11.00.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδραστική, παραστατική αφήγηση με θέμα: «Παραμύθια μυρωδάτα της Άνοιξης». Ιστορίες, που μιλούν για Άνοιξη, μεταμορφώσεις, αγάπη, αλληλεγγύη, με συνοδεία μουσικών οργάνων!

Αφηγούνται οι: Δήμητρα Βαλαβάνη, Αγγελική Μπεμπλιδάκη, Νίκος Μπλαζάκης, Στέλλα Ροζάκη και η Δέσποινα Τζιάκη.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 παιδιά

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 2821 3 41774

Η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου εορτάζεται στις 23 Απριλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO. Η Ημέρα Βιβλίου 2023 με κεντρικό μήνυμα «διαβάζω & αλλάζω», διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου και έχει εξαιρετική απήχηση σε μεγάλους και μικρούς αναγνώστες, φέρνοντας κοντά στο βιβλίο όλες τις ηλικίες, τα κοινωνικά στρώματα, παλιούς και νέους αναγνώστες.

Διαβάστε επίσης:

3η Μαθητική Έκθεση Σχολείων Δήμου Πλατανιά

Χανιά: Παρουσίαση δράσεων σχολείων με θέμα τη «Βιοκλιματική Τάξη»

Χανιά: Φοιτητής βρήκε παξιμάδι…για βίδα στο φαγητό της λέσχης του Πολυτεχνείου