Ηράκλειο: 21oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Πώς είναι κάθε ζώδιο στον έρωτα; – Δύσκολη η «γλώσσα» της αγάπης

22.02.2024, 2:06

Σύμφωνα με την αστρολογία 

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης στον έρωτα, με αποτέλεσμα να σε προβληματίζει μερικές φορές αυτό, καθώς δεν γνωρίζεις με ποια «γλώσσα αγάπης» σου μιλάει. Ας δούμε λοιπόν, τι σημαίνει για κάθε ζώδιο ο έρωτας και πώς τον εκφράζει.

Κριός: Πάθος και αποφασιστικότητα

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια, αφιερώνοντας τον εαυτό του εξ ολοκλήρου στις σχέσεις. Κυβερνάται από τον Άρη, του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να ελέγχει τις αποφάσεις. Η γλώσσα του Κριού στερείται συνεχούς γλυκύτητας, αλλά διεγείρεται από τις προκλήσεις. Του αρέσει να μοιράζεται εμπειρίες και να δείχνει στοργή μέσα από εξωφρενικές και περιπετειώδεις δραστηριότητες.

Ταύρος: Ατελείωτη στοργή

Ο Ταύρος, πρεσβευτής της σωματικής επαφής, εκφράζει την αγάπη του με μεγάλες αγκαλιές και χάδια. Πριν ανοιχτούν πλήρως, χρειάζονται χρόνο, αλλά μόλις εδραιωθεί η εμπιστοσύνη, είναι αφοσιωμένοι για πάντα. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, αναζητούν τη φυσική ομορφιά στις σχέσεις και εκτιμούν τη σταθερότητα.

Δίδυμοι: Ευφυΐα και Συνομιλία

Οι Δίδυμοι, που κυβερνώνται από τον Ερμή, χτίζουν τις σχέσεις τους πάνω στο πνευματικό ενδιαφέρον. Εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, τους αρέσει να μοιράζονται σκέψεις σε μακρές συζητήσεις. Απολαμβάνουν τις ημέρες στην ύπαιθρο και την κοινωνικοποίηση σε οικεία μέρη.

Καρκίνος: Αγάπη μέσω της φροντίδας

Ο Καρκίνος, που κυβερνάται από τη Σελήνη, είναι βαθιά συνδεδεμένος με τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις. Εκφράζουν την αγάπη τους φροντίζοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά είναι σημαντικό να λαμβάνουν υπόψη τους τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Τους αρέσει να περνούν χρόνο στο σπίτι, δημιουργώντας γλυκές και φιλόξενες ατμόσφαιρες.

Λέων: Λαμβάνοντας και δίνοντας συναισθήματα

Η αγάπη του Λέοντα περιστρέφεται γύρω από τη λήψη και την προσφορά συναισθημάτων. Ως ζώδιο της Φωτιάς, απαιτεί συνέπεια και προσοχή. Όταν εκτιμάται, ο Λέων δείχνει γενναιοδωρία και ευγνωμοσύνη. Τους αρέσει να οργανώνουν ημέρες για να αναδείξουν τις ικανότητές τους, τόσο τις σωματικές όσο και τις δημιουργικές.

Παρθένος: Πρακτική Αφοσίωση

Ο Παρθένος, ένα πρακτικό γήινο ζώδιο, αφιερώνεται στην ευημερία των αγαπημένων του προσώπων. Είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει και αναζητά επιβεβαίωση για τη δέσμευσή του. Ο Παρθένος εκτιμά την ικανοποίηση για την εργασία που έχει κάνει και εκφράζεται με πρακτικές χειρονομίες.

Ζυγός: Ρομαντισμός και συνεργασία

Ο Ζυγός, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ενσαρκώνει το ρομαντικό στερεότυπο. Προσπαθεί πάντα να διατηρεί την αρμονία στις σχέσεις του, καθώς συνεργάζεται και μοιράζεται. Ο Ζυγός συνδυάζει την πνευματική διέγερση με την εκτίμηση και τα κομπλιμέντα. Του αρέσει να τον επαινούν για τη γλυκύτητα και τη διαθεσιμότητά του.

Σκορπιός: Συναισθηματικό βάθος

Ο Σκορπιός, ζώδιο του Νερού, δεν αποκαλύπτει εύκολα τα συναισθήματά του και απαιτεί παρατεταμένο φλερτ. Κυβερνώνται από τον Πλούτωνα και τον Άρη και εκφράζει έντονα πάθη. Το μοίρασμα μυστικών είναι ζωτικής σημασίας και επιζητεί τη σωματική επαφή και τη σεξουαλική ένταση.

Τοξότης: Χιούμορ και ελευθερία

Ο έρωτας του Τοξότη βασίζεται στο χιούμορ και την εμπειρία. Ως ζώδιο της Φωτιάς, εκτιμά την ελευθερία. Του αρέσει να διασκεδάζει και να εμπλέκει τους άλλους στις περιπέτειές του. Τα ταξίδια και το γέλιο είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση σχέσεων με αυτό το ζώδιο.

Αιγόκερως: Σταθερότητα

Ο Αιγόκερως, ζώδιο της Γης, δείχνει γλυκύτητα σε σταθερές σχέσεις. Αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα και εκφράζεται μέσα από δώρα που δείχνουν στοργή. Ο Αιγόκερως εκτιμά τις αξέχαστες στιγμές και επιδιώκει να εκπλήσσει τους αγαπημένους του με όμορφες χειρονομίες.

Υδροχόος: Διανοητική κατανόηση και πρωτοτυπία

Ο Υδροχόος, ζώδιο του Αέρα, επιδιώκει τη διανοητική κατανόηση και την ανταλλαγή ιδεών. Στόχος του είναι να συνδυάσει την αγάπη και τη φιλία, προωθώντας τη συνενοχή. Ο Υδροχόος λατρεύει να ανακαλύπτει νέα πράγματα και να μοιράζεται τις εκκεντρικότητές του. Αν και σωματικά απόμακρος, εκφράζει τη στοργή του μέσω του να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά του.

Ιχθύς: Γλυκύτητα και Δημιουργικότητα

Ο Ιχθύς, ζώδιο του Νερού, προσφέρουν αγάπη με γλυκύτητα, ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση. Το θεμέλιο των σχέσεών του είναι η ειλικρίνεια και η ακρόαση. Δημιουργικός, επιδιώκει να δείξει την αγάπη μέσα από ρομαντικές χειρονομίες, γράμματα και τραγούδια. Εκτιμάει τη σωματική επαφή και τον ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πηγή: Savoir Ville