Ηράκλειο: 15oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ρεθεμνιώτες ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές ποδηλασίας του 2023

12.02.2024, 14:20

Η τελετή διεξήχθη παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ Βρούτση

Στην αίθουσα τελετών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από αθλητές, αθλήτριες, και παράγοντες των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και η Τελετή Βράβευσης των Κορυφαίων Αθλητών & Αθλητριών του 2023, όπου ανάμεσα τους ήταν και ποδηλάτες-τισσες του ΠΑΣ Άτλαντα.

ΑΤΛΑΣ Ρεθύμνου

Στη λαμπρή τελετή βρέθηκαν οι αθλητές Αθηνά Τζουλάκη, Ευγενία Αναγνωστάκη, Γεωργία Χουρδάκη και Θεοδόσης Καλογριδάκης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Άτλαντα και έφορος υλικού στο Δ.Σ. της ΕΟΠ, Μιχάλης Ταταράκης.

ΑΤΛΑΣ Ρεθύμνου

Μάλιστα, οι κόποι των προαναφερθέντων ποδηλατών αναγνωρίστηκαν, αφού βραβεύθηκαν ως κορυφαίοι αθλητές του 2023 στην Ελλάδα. Μία διάκριση μοναδική για το σύνολο του συλλόγου , ο οποίος υπηρετεί το άθλημα με αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.

ΑΤΛΑΣ Ρεθύμνου

Η τελετή διεξήχθη παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση, του Προέδρου της Ε.Ο.Ε. και μέλος της Δ.Ο.Ε Σπύρου Καπράλου, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, καθώς και αρκετών μελών της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος του TAEK WO DO Φυσεντζίδης Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Σκποπευτικής Ομοσπονδίας Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Τόκας Θωμάς Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γκόλφ, Λιαρομάτης Κωσταντίνος Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μέιζμπολ, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Νικόλαος Ιατρού Πρόεδρος επιτροπής Μάρκετινγκ Ε.Ο.Ε. η Πρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος της Ε.Ο.Ε το μέλος της Ε.Ο.Ε Ξυλούρης Νικόλαος, και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, Πάλλη Ντόρα. Παρών και ο Τζήμας Αθανάσιος, πρώην πρόεδρος Ε.Ο.Π. και επίτιμος Πρόεδρος UEC.

ΑΤΛΑΣ Ρεθύμνου

Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΟΠ και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της λαμπρής γιορτής, αποδεικνύοντας το μεγάλο αποτύπωμα που αφήνει πλέον η ελληνική ποδηλασία στα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Πολλά συγχαρητήρια, φυσικά και στους διακριθέντες αθλητές μας, οι οποίοι απολαμβάνουν τους καρπούς και την αναγνώριση μέσα από πολλή δουλειά, αλλά πάνω από όλα με περίσσια αγάπη για το άθλημα.