Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ρέθυμνο: Παραμένει κλειστός ο δρόμος προς το Φαράγγι Κοτσιφού

07.02.2024, 16:22

Μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία , στο Φαράγγι Κοτσιφού, που βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητα του Ρεθύμνου, καθώς πραγματοποιούνται έργα με σκοπό την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί στο οδικό και υδραυλικό δίκτυο. Το φαράγγι θα είναι κλειστό μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ενώ για την μετακίνηση των οχημάτων από και προς Ροδάκινο-Όρια νομού προτείνεται εναλλακτικά η διαδρομή από το Κουρταλιώτικο Φαράγγι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του έργου : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ». 25Ο ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΑ ΟΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΝΕΒΟΣ-ΣΕΛΛΙΑ-ΡΟΔΑΚΙΝΟ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ».

Ως εκ τούτου, το τμήμα της υπ’ αριθμ. 9 επαρχιακής οδού, στο φαράγγι του Κοτσιφού θα παραμείνει κλειστό, μέχρι Παρασκευή 16-02-2024. Για τις περαιτέρω ενέργειες μας θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Για τη μετακίνηση των οχημάτων από και προς Ροδάκινο-Όρια νομού προτείνεται εναλλακτικά η διαδρομή από το φαράγγι του Κουρταλιώτη και οι πολίτες παρακαλούνται προς συμμόρφωσή με τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί.