Ηράκλειο: 15oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Σάλος στη Βρετανία με το… φάντασμα της Νταϊάννα στο «The Crown»

27.10.2023, 2:43

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις στη Μεγάλη Βρετανία για τον τελευταίο κύκλο της σειράς του Netflix, «The Crown» πριν ακόμα προβληθεί

Το Netflix, όπως αναφέρει το newsbomb.gr, ανακοίνωσε ότι θα προβάλλει την τελευταία σεζόν σε δύο μέρη: τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Το πρώτο μέρος, που αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, θα προσγειωθεί στην πλατφόρμα στις 16 Νοεμβρίου. Τα υπόλοιπα έξι επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στις 14 Δεκεμβρίου.

Η έκτη και τελευταία σεζόν, που απεικονίζει τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάννα (Elizabeth Debicki), θα την προβάλλει ως φάντασμα κι αυτό δεν φαίνεται να αρέσει στον κόσμο. Τα επερχόμενα επεισόδια φέρεται να περιλαμβάνουν μια συναισθηματική σκηνή στην οποία η Νταϊάννα εμφανίζεται στον θλιμμένο πρίγκιπα Κάρολο (Dominic West).

Επιπλέον, την παρουσία της θα κάνει αισθητή και η βασίλισσα Ελισάβετ της Imelda Staunton. Καθώς η μονάρχης συζητά τις ρυθμίσεις της κηδείας της Νταϊάννα, αναφέρεται ότι το πνεύμα της θα της εμφανιστεί, κάνοντας τη βασίλισσα να δακρύζει.