Ηράκλειο: 29oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Σχοιναράκη στο Cretaone: «Eπιβάλλεται να είναι υποψήφια η Άννα Διαμαντοπούλου – Θέλουμε πρωθυπουργήσιμο Πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ»

11.07.2024, 21:00

Δείτε το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Επικαιρότητα»

Για τα πολιτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να συγκεντρώνει η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε στο CretaoneTV η πρώην βουλευτής του κόμματος και πρώην Νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

Η κ. Σχοιναράκη, μιλώντας στην εκπομπή «Επικαιρότητα» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Ραψομανίκη, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η ίδια στηρίζει την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι είναι υγιές το γεγονός ότι συμμετέχουν πολλοί υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, καθώς η βάση θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον καλύτερο/η, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, η κ. Σχοιναράκη τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ενότητα την επόμενη ημέρα στην παράταξη, υπογραμμίζοντας ότι για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται να μην λειτουργήσουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ με ποδοσφαιρικούς όρους κατά την προεκλογική περίοδο εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Τέλος, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στα πολιτικά λάθη που έγιναν στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τα τελευταία τρία χρόνια, τόσο σε κοινοβουλευτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Διαμαντοπούλου: Δηλώνω παρούσα – Σε άμεσο χρόνο θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα