Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Σητεία: Κατέφθασε η πρώτη πτήση τσάρτερ της φετινής τουριστικής σεζόν

16.05.2024, 19:41

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου, από την Κοπεγχάγη της Δανίας

Η πρώτη πτήση τσάρτερ της φετινής τουριστικής σεζόν έφτασε στο αεροδρόμιο της Σητείας το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου, ερχόμενο από την Κοπεγχάγη της Δανίας, με 150 επιβάτες. Αυτή η πτήση, που πραγματοποιείται από την εταιρεία Nordic Leisure Travel Group (NLTG), θα λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η πλειονότητα των επιβατών θα διαμένει στην πόλη της Σητείας, ενώ ένα μικρό ποσοστό τους θα επιλέξει τον Μακρύ Γιαλό ως προορισμό της διαμονής τους.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου αναμένεται και η δεύτερη πτήση και πάλι από τη Δανία από το τουριστικό γραφείο Apollo (με 181 επιβαίνοντες), η οποία επίσης θα διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Παρασκευή. Και πάλι στη συντριπτική πλειοψηφία τους θα διαμένουν στην Σητεία κι ένα ποσοστό στις περιοχές του Παλαικάστρου και του Μακρύ Γιαλού.

Οι δύο πτήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό μέχρι και τον Οκτώβριο. Αφορούν, όπως επισημαίνεται από τους αρμοδίους του ξενοδοχειακού τομέα, πελάτες που δεν είναι all inclusive (μόνο πρωινό). Αναμένεται μάλιστα η παρουσία τους να είναι αισθητή στην περιοχή και η συμβολή τους στην τόνωση της κίνησης και στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας.

Πηγή: anatolh.gr

Διαβάστε επίσης:

Κομβική η ανάπτυξη του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού 

Πλατεία Ελευθερίας: Η πορεία των έργων για… καλά Χριστούγεννα 

Χανιά: Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού & Εμπειριών στο Ενετικό Λιμάνι