Ηράκλειο: 35oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Σταύρος Μπαλάσκας: «Υπάρχει διχογνωμία Λιμενικού και Πυροσβεστικής για την φωτιά στην Ύδρα»

24.06.2024, 9:53

Όσον αφορά τους επιβάτες της θαλαμηγού ανέφερε: «Την κοπάνησαν γοργά γοργά»

Στα κρατητήρια μέχρι να απολογηθούν βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουνίου οι 13 συλληφθέντες για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ύδρα. Διώκονται πλέον για το κακούργημα του εμπρησμού με ενδεχόμενο δόλο ενώ η απολογία τους θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Με το δίκαιο της θάλασσας και με την υπάρχουσα νομοθεσία, κατηγορείται ο καπετάνιος και τα μέλη του πληρώματος σε κάθε πλοίο μέσα στη θάλασσα για ό,τι και αν συμβεί. Εδώ η ποινή είναι μέχρι και 10 χρόνια, μπορεί να κατασχεθεί και η θαλαμηγός. Τώρα έγινε έκθεση κατάσχεσης. Για να κατασχεθεί μεγάλο περιουσιακό στοιχείο θα πρέπει να υπάρχει δικαστική απόφαση», είπε μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

https://exchange.glomex.com/video/v-d27y08vx9sxd?integrationId=40599v1hloydodrz

Όσον αφορά τους επιβάτες της θαλαμηγού ανέφερε: «Την κοπάνησαν γοργά γοργά. Ίσως επειδή είναι επώνυμοι, εύποροι από το Καζακστάν. Υπάρχει διχογνωμία η οποία παρουσιάστηκε όταν πήγε και έκανε την έρευνα το Λιμενικό, διχογνωμία Πυροσβεστικής, μαρτύρων και Λιμενικού. Το Λιμενικό δεν βρήκε τίποτα. Έχουμε την αρνητική αναφορά του Λιμενικού και τη θετική, μέσω των μαρτυριών, της Πυροσβεστικής».

Διαβάστε επίσης:

Αγίου Πνεύματος 2024: Πώς θα δουλέψουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα