Ηράκλειο: 21oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Στο Ηράκλειο το 5ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Γου σου – Κουγκ Φου

03.04.2024, 15:33

Την Κυριακή 7 Απριλίου 

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός θα φιλοξενηθεί ακόμα μια φορά στο Ηράκλειο!

Πρόκειται για το 5ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου σου – Κουγκ Φου με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών σε πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο, οι οποίοι θα βρεθούν στο Ηράκλειο, ερχόμενοι από Ναυπλιο, Άργος, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και φυσικά την πόλη του Ηρακλείου.

Η ιδιαίτερη για την πόλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 Απριλίου, ώρα 9:00 στο κλειστό γήπεδο Λίντο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Το θεαματικό άθλημα του Κουγκ Φου έχοντας μια ιστορία αιώνων ασκείται από εκατομμύρια αθλητές παγκοσμίως σε όλο το ηλικιακό επίπεδο έχοντας τεράστια απήχηση.

Το παρόν πρωτάθλημα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας με Διοργανωτές δύο διακεκριμένους δάσκαλους: τον κύριο Κυριακάκη Κώστα σχολή Hung Kuen Héraklion και τον κύριο Ταμιωλάκη Μάνο σχολή ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ όπου και οι δυο έχουν καταγράψει εξαιρετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κύριος Κυριακάκης με πορεία 40 ετών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει διαπρέψει με νίκες τόσο στην Κίνα σε παγκόσμια αλλά και σε πανελλήνια πρωταθλήματα ατομικά αλλά και με μαθητές του.

Ο κύριος Ταμιωλάκης με πορεία άνω των 30 χρόνων, εκπαιδεύει μαθητές εντός της σχολής αλλά και σε σεμινάρια που περιοδεύει ανά τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

TAEKWONDO ITF: Χρυσή ξανά η Μαρία Χρυσουλάκη – Πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του Α.Γ.Σ Τάλως Ηρακλείου

Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε: «Karate Open Series Ηράκλειο 2024»

ΟΦΗ: Αποθεραπεία και νέοι παίκτες από την Κ19 στην προπόνηση

Χανιά: Εντυπωσιακή «πεντάρα» απέναντι στην Καλαμάτα