Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Στο Ζάππειο Μέγαρο βραβεύθηκε ο Αντώνης Καράτζης (pics)

13.10.2023, 11:28

Με πρωτοβουλία του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καράτζη, Αντώνης Καράτζης, ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που τιμήθηκαν με το βραβείο «Θεάς Άρτεμις» για το επιχειρείν αλλά κυρίως για την κοινωνική του προσφορά, στην εκδήλωση του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC), η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η φετινή εκδήλωση της τελετής απονομής των βραβείων, είχε συμβολικό και σεμνό χαρακτήρα και ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πρόσφατων τραγωδιών στην Ελλάδα.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας (2015 – 2020) Προκόπιος Παυλόπουλος, ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Tζόρτζ Τζ. Τσούνης, ο Σκηνοθέτης, Παραγωγός και προσωπικός φίλος του κ. Καράτζη, Γιάννης Σμαραγδής, η Ηθοποιός, Θεατρική Συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας Μιμή Ντενίση και ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός και Διαστημικός Επιστήμων Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής.

Το Ευρω Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC)

Τα Συνέδρια και οι εκδηλώσεις του EAWC, στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, έχουν στόχο να συνδέσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες με προσωπικότητες του εξωτερικού, να υπογραμμίζουν και να σφραγίζουν τα κοινά ενδιαφέροντα και τις αξίες, και παράλληλα, να μπορούν να υλοποιούνται συνεργασίες επωφελείς για όλους. Ταυτόχρονα, το Ευρω Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών, με επικεφαλής τη δημιουργό του Λούλα Λόη Αλαφογιάννη, δίνει την ευκαιρία σε κάθε εκδήλωση, να ακούγεται η φωνή της Ελλάδας και των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Αντώνης Καράτζης, έλαβε το βραβείο από την Φιλέλληνα κα Carolyn B. Maloney, μία σπουδαία προσωπικότητα με διεθνή αναγνώριση και σημαντικά επιτεύγματα, η οποία υπήρξε εκτός άλλων Γερουσιαστής για 33 συναπτά έτη, ενώ έχει καταβάλει προσπάθειες για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, από την επικεφαλής και δημιουργό του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών κα Λούλα Λόη Αλαφογιάννη και την Δημοσιογράφο κα Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καράτζη, αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών για την τιμητική βράβευση, σημείωσε πως «είναι τόσο σημαντικό να προσφέρεις στην οικονομία της χώρας σου, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό να επιστρέφεις κάτι πίσω στην κοινωνία».

(από αριστερά προς τα δεξιά) κ. Καράτζης Αντώνης, κ. Μαλόνι Κάρολιν, κ. Λόη – Αλαφογιάννη Λούλα, δρ. Αυγερινοπούλου Διονυσία – Θεοδώρα, κ. Σπαγαδώρου Νατάσσα


(από αριστερά προς τα δεξιά) κ. Καράτζης Αντώνης, κ. Σμαραγδής Γιάννης


(από αριστερά προς τα δεξιά) κ. Καράτζη Νανά, κ. Καράτζη Γιούλια


Στενοί συνεργάτες κ. Καράτζη Αντώνη


(από αριστερά προς τα δεξιά) κ. Τσούνης Τζορτζ, κ. Λόη – Αλαφογιάννη
Λούλα, κ. Σπαγαδώρου Νατάσσα


Βραβεία Άρτεμις: Το Ευρω Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EAWC)
γιορτάζει 27 χρόνια