Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Συγκίνησαν οι Ηρακλειώτες προσφέροντας βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

24.10.2023, 14:47

Κατάφεραν να μαζέψουν περισσότερους από 40 τόνους (56 παλέτες) με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά και παιδικά γάλατα, τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας κ.α.

Η ανταπόκριση των πολιτών του Ηρακλείου στην πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου, Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού και Νεολαίας, του Ερυθρού Σταυρού, του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της «Αποστολής Αγάπης» για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, υπήρξε συγκινητική.

Οι Ηρακλειώτες κατάφεραν να μαζέψουν περισσότερους από 40 τόνους (56 παλέτες) με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά και παιδικά γάλατα, τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα) καθώς και 100άδες μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, και με επιτυχία να τα στείλουν την περασμένη εβδομάδα από το Ηράκλειο, στις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα, από όπου στην συνέχεια μεταφέρονται στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί πρωτίστως όλους τους πολίτες που συνέδραμαν ανιδιοτελώς σε αυτήν την προσπάθεια,. Ευχαριστεί ακόμα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, τον Τομέα Υγείας, αλλά και το Τμήμα Πρόνοιας του Π.Τ. Ηρακλείου.

Ευχαριστεί τέλος τις εταιρείες ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, ΑΝΕΚ και μεταφορική ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ που προσέφεραν τη μεταφορά στην Αθήνα.