Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Survivor: Δώρα, Ανδριάνα, Ιωάννα και Μαριλίνα θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους

10.01.2024, 14:12

Η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα θα επιλέξει τη μορφή του τελικού στόχου

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας του «Survivor» βρήκε τις δύο ομάδες σχεδόν ισόπαλες με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε ένα εντυπωσιακό flag race. Οι χθεσινές αποδόσεις στο στίβο μάχης έφεραν την ανατροπή στην τελική κατάταξη αναδεικνύοντας ως MVP της πρώτης εβδομάδας την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι νέοι κανόνες έφεραν την ανατροπή στις υποψηφιότητες αλλά και αρκετές εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας των Μαχητών και το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις φέρνοντας το Survivor για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 24,4% στο γενικό σύνολο του κοινού και 21,4% στο δυναμικό κοινό.

Απόψε η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor. Υπενθυμίζουμε πως η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα θα έχει ένα προβάδισμα καθώς θα είναι εκείνη που θα επιλέξει τη μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος. Πριν από το αγώνισμα που θα κρίνει την αποχώρηση μιας Μαχήτριας θα προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρώτο αγώνισμα επάθλου!

Δείτε το τρέιλερ