Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Μανώλης Κουμαντάκης: «Ο ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

14.05.2024, 19:11

Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας (13/5)

Συγκίνηση προκάλεσε στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας (13/5), στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η παρουσία του άλλοτε μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και μέλους του συλλόγου Μανώλη Κουμαντάκη.

«Ο ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» ανέφερε ο κ. Κουμαντάκης, που αποτελεί ένα απο τους παράγοντες-επιχειρηματίες με σημαντική προσφορά στο σύλλογο.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω απο τον ΟΦΗ, αλλά και το αθλητικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί σήμερα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, με 10 τμήματα-αθλήματα και περίπου 1800 αθλητές στις τάξεις του.

Μανώλης Κουμαντάκης Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Ο Μανώλης Κουμαντάκης, ένας διακεκριμένος Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών συλλόγων Κρήτης, ενημερώθηκε με ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ συγκινήθηκε όταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του πρόσφεραν μια φανέλα της ομάδας, με την ασπίδα, απο την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Μανώλης Κουμαντάκης Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Ο ίδιος γνωστοποίησε και την απόφαση του, να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο και χαρακτήρισε «ναό του επιχειρείν», ενώ θα ήθελε, όπως είπε και σε αυτήν την προσπάθεια να έχει μαζί του, επιχειρηματίες απο την οικογένεια του ΟΦΗ.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχήθηκαν στον Μανώλη Κουμαντάκη, καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τη λαχειοφόρο της Θύρας 4 για φίλαθλο του ΟΦΗ που έχει ανάγκη 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στα Θυρανοίξια του Αγίου Ραφαήλ στο Τεφέλι 

ΟΦΗ: Παραμένει στο τιμόνι για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Προύφας