Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη για την εξαφάνιση δύο κοριτσιών 13 και 14 ετών

27.10.2023, 2:09

Πρόκειται για την Ελευθερία Σ., 13 ετών και την Αικατερίνη Π., 14 ετών

Εξαφανίστηκαν τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία έχει ύψος 1,70 και βάρος 85 κιλά, καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά. Φορούσε μαύρη βερμούδα, μαύρο φούτερ και άσπρα αθλητικά παπούτσια, ενώ είχε και σχολική τσάντα.

Η Αικατερίνη έχει ύψος 1,65 και βάρος 80 κιλά, με καστανά μαλλιά και μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και είχε σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.