Ηράκλειο: 31oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου με την ΑΔΕΔΥ

10.07.2024, 16:53

Στο επίκεντρο εργασιακά ζητήματα

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Γ.Γ. κ. Δημήτριο Κιρμικίρογλου, στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία των δημοσιοϋπαλληλικών πργανώσεων.

Επίσης η ΑΔΕΔΥ, επισημαίνει πως: «Στη συνάντηση τέθηκαν από πλευράς της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., όλα, τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο (οικονομικά (μισθολογικά, ανθυγιεινό, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας κλπ), στελέχωση και προσλήψεις, αξιολόγηση και bonus επιλογή σε θέσεις ευθύνης, διαδικασίες ΑΣΕΠ, Υπαλληλικός Κώδικας, διώξεις κλπ).

Ο Υπουργός ζήτησε χρόνο για να μελετήσει τα ζητήματα και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σε νέα συνάντηση που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου, ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι άμεσα θα φέρει νομοσχέδιο για επιτάχυνση των διαδικασιών των προσλήψεων, θα προβλεφθεί πριμοδότηση της εντοπιότητας σε συγκεκριμένες περιοχές και νέο επικαιροποιημένο πλαίσιο για την επιλογή σε θέσεις ευθύνης, για το λεγόμενο bonus κλπ».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σε δίκη ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν 50χρονη

Στο gov.gr η δήλωση ονοματοδοσίας και η δήλωση βάφτισης

Σαντορίνη: Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες ιστιοφόρου που βυθίστηκε


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα