Ηράκλειο: 13oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Με τι καιρό θα πάνε οι Κρητικοί στις κάλπες – Αναλυτικά η πρόγνωση

07.10.2023, 8:43

Τι καιρό θα κάνει αύριο Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Αραιή συννεφιά θα σκεπάσει το Ηράκλειο την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών 8/10 με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 4 μποφόρ και την υγρασία να μένει υψηλά. Σύμφωνα με το meteo.gr η υψηλότερη θερμοκρασία της ημέρας θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου και η χαμηλότερη τους 17.

Οι Ρεθυμνιώτες που θα επιλέξουν να πάνε στις κάλπες νωρίς το πρωί θα πάνε συνοδεία ασθενών βροχοπτώσεων ενώ εκείνοι που θα επιλέξουν τις μσημεριανές ώρες, ο καιρός θα είναι πιο ευνοϊκός με αραιή συννεφιά. Η υψηλότερη θερμοκρασία στα Χανιά, την Κυριακή των εκλογών θα είναι οι 24 βαθμοί κελσίου και η χαμηλότερη 16 βαθμοί κελσίου.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβούνται τα Χανιά την ημέρα της κάλπης. Η υγρασία θα παραμείνει γύρω στο 50% καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η χαμηλότερη θερμοκρασία της πόλης θα είναι οι 15 βαθμοί κελσίου και η υψηλότερη 26 βαθμούς.

Η Κυριακή των εκλογών θα υποδεχτεί τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου με συννεφιά και ασθενείς βροχές με την υγρασία να πιάνει υψηλά ποσοστά. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 20 έως 25 βαθμούς κελσίου.