Ηράκλειο: 20oC
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Όλγα Γεροβασίλη

24.02.2024, 19:32

«Άκουσα το προσκλητήριο του Προέδρου. Η απάντησή μου είναι ότι είμαι παρούσα», δήλωσε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της ως Πρόεδρος του κόμματος.

«Εδώ μέσα υπάρχουν μόνο σύντροφοι. Όχι άλλος διχασμός. Αντίπαλος μας μόνο η Δεξιά», τόνισε στην αρχή της ομιλίας της η Όλγα Γεροβασίλη  από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ολους αυτούς τους μήνες στήριξα την προσπάθεια με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Πάντα πίστευα ότι η Αριστερά είναι τα μέλη της, όλοι εσείς, που δέχεστε απειλές από εργοδότες. Σήμερα κοιτάμε την πραγματικότητα στα μάτια. Το κόμμα μας υποχωρεί συνεχώς. Φτάσαμε στο σημείο να μην υπάρχει ενδιαφέρον των μελών μας να είναι σύνεδροι. πρέπει να μπει φρένο στην καθοδική πορεία, να ανακτήσουμε την κυβερνητική μας προοπτική. Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης, όχι συμπλήρωμα στο πολιτικό σύστημα, ούτε κόμμα διαμαρτυρίας. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Πρέπει να νικήσουμε τον Μητσοτάκη και χρειαζόμαστε πολιτικό σχέδιο με σαφείς στόχους, κοστολογημένες προτάσεις».

«Ο ρόλος του Προέδρου είναι να ενώνει δυνάμεις και όχι να αφαιρεί» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αφήνοντας σαφείς αιχμές στον Στέφανο Κασσελάκη.