Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

ΣΥΡΙΖΑ: “Μπακάλη” αποκάλεσε ο Αποστολάκης τον Βερναρδάκη

11.10.2023, 13:45

Με αφορμή την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος από τον άλλοτε συμβούλου του Τσίπρα

Σε συνέντευξή του στο Action 24 o βουλευτής Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτήθηκε για το άρθρο του άλλοτε συμβούλου του Τσίπρα περί των δημοσκοπήσεων, επίκουρου καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του ΑΠΘ, ο οποίος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε αυτόνομα στα όρια του 10%. Στο ποσοστό αυτό θα πρέπει να προστεθεί ένα μέρος του 3,4% των κοινών συνδυασμών με το ΠΑΣΟΚ (Δυτική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία). Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό του ποσοστό κινείται στα όρια περίπου του 12%, ευρισκόμενος σε μια μεταβατική φάση σοβαρής κινητικότητας της εκλογικής του βάσης.»

Ο δημοσιογράφος συνεχίζοντας αναφέρει ότι εκτιμάει ο κ. Βερναρδάκης ότι τρεις εβδομάδες μετά την εκλογή του κ. Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ από το εκλογικό του ποσοστό έχει χάσει 5,5 μονάδες.

Η απάντηση του εν αποστρατεία ναυάρχου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για το άρθρο του πανεπιστημιακού, βουλευτή και πρώην Υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν:

«Την αξιοπιστία του κ. Βερναρδάκη να τη συζητήσουμε, αλλά το αποτέλεσμα αυτό κι αυτή την εκτίμηση δεν την συμμεριζόμαστε. Νομίζω ότι αν είναι να γίνει κάποια μέτρηση να γίνει όπως πρέπει και όχι με μπακαλίστικες μεθόδους».