Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Το τελευταίο αντίο στο γενναίο κορίτσι

10.02.2024, 14:00

Τα Χανιά, η Κρήτη και η Ελλάδα ολόκληρη την αποχαιρετούν

Ντυμένοι στα λευκά, όπως ήταν και η τελευταία της επιθυμία, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου την Ραφαέλα Πιτσικάλη.

Το γενναίο κορίτσι από τα Χανιά που έδωσε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν το έβαλε κάτω και που ενέπνευσε με τον αγώνα της χιλιάδες συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο τελευταίο αντίο, είναι όλοι εκεί, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, με ένα λουλούδι, λίγα παρηγορητικά λόγια στους οικείους τους, για ένα κορίτσι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Η οικογένεια, μέσα στο βαρύ πένθος της, είχε ζητήσει από όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων να κάνει μια δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε η Ραφαέλα.

Το γλυκό κορίτσι που παρά τις δυσκολίες ήξερε μόνο να χαμογελά και να γεμίζει με φως και ελπίδα κάθε ασθενή που παλεύει με τον καρκίνο, μπορεί να είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη ζωή, όμως το αποτύπωμά της θα μείνει για πάντα ζωντανό, γιατί κοίταξε κατάματα το… θεριό και ποτέ δεν το φοβήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η μητέρα της Ραφαέλας Πιτσικάλη: Την ώρα που έφευγε, μας χαμογελούσε σαν να είδε φως