Ηράκλειο: 11oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Tα τρία ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα σε μια σχέση

16.02.2024, 1:58

Μπορεί να είστε κι εσείς ένα από αυτά

Αν είστε σε σχέση με έναν από τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού το πιο πιθανό είναι να βαρεθεί πανεύκολα επομένως πρέπει να έχετε το νου σας να boostάρετε συνεχώς τη σχέση με διάφορους τρόπους αν θέλετε να ανανεώνεται συνεχώς το ενδιαφέρον τους. Τα τρία αυτά ζώδια είναι:

Δίδυμος

Βαριέται τους πάντες ακόμη και τον εαυτό του. Δεν του αρέσει να κάνει κάτι συνεχώς, σιχαίνεται το να επαναλαμβάνεται, η ρουτίνα τον σκοτώνει και πολύ γρήγορα θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο, διαφορετικό, ξεχωριστό, αλλιώτικο. Αν δεν μπορεί να το κάνει μαζί σας, θα το κάνει με άλλον.

Τοξότης

Ό,τι και να κάνετε θα βαρεθεί. Μα ότι. Δε φταίτε εσείς, είναι στη φύση του. Αυτός είναι ο κύκλος του Τοξότη: Να βαριέται, να πεθαίνει και να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Το πρόβλημα για τους άλλους είναι πως ό,τι πεθαίνει μαζί του δεν ξαναγεννιέται, ο μοναδικός φοίνικας είναι ο ίδιος. Απολαύστε το μοναδικό ταξίδι και τον προορισμό, γιατί δε θα υπάρξει δεύτερο.

Υδροχόος

Εδώ η βαρεμάρα έχει να κάνει με την εξέλιξη και την αυτοβελτίωση. Ο Υδροχόος θέλει να γίνεται ολοένα και καλύτερος κι όποιος δεν έχει τους ίδιους στόχους δεν έχει θέση δίπλα του. Το #DreamBig είναι για αυτόν μια καθημερινότητα που γίνεται πραγματικότητα και οτιδήποτε λιγότερο από αυτό χρεώνεται σε αυτόν που δε μπορεί να ακολουθήσει.