Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τα ζώδια για σήμερα 22 Φεβρουαρίου

22.02.2024, 7:12

Δες εάν σήμερα είναι η τυχερή σου ημέρα 

Η αλήθεια βγαίνει στο φως με τρόπο έντονο και εκρηκτικό και μας προτρέπει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες και να ενεργοποιηθούμε! Σήμερα ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη, τα νέα της ημέρας θα κάνουν «κρότο»!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, από σήμερα Πέμπτη, μία πολλά υποσχόμενη περίοδος ξεκινά για εσένα, χάρη στην σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης/Άρη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Αυξάνεται το δίκτυο γνωριμιών σου, είσαι αρκετά πιο δημοφιλής και αγαπητός, ενώ ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι ερωτικές σου κατακτήσεις. Η γοητεία σου μεγαλύτερη από ποτέ, όπου ακόμη και κάποια φιλικά πρόσωπα πρόκειται να σου εκφράσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα αυξάνοντας τον ερωτισμό σου ακόμη πιο πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φοβερή στιγμή έφτασε για τα αισθηματικά σου από εδώ και στο εξής. Οι κατακτήσεις είναι πολλαπλές κι εσύ απολαμβάνεις το θαυμασμό των άλλων. Αν έχεις ταίρι, η ποιότητα της σχέσης σου ενδυναμώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύλληψη μίας νέας επιχειρηματικής ιδέας ξεκινά μέσα από τις νέες επαφές που κάνεις κι εμπνέεσαι από τις πολλαπλές οπτικές που μαθαίνεις. Τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται όσο επενδύεις χρόνο κι ενέργεια στην καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Απίστευτη στιγμή έφτασε για τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αφού σήμερα Πέμπτη ο συνοδικός κύκλος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά! Η Σελήνη από τον Λέοντα, βέβαια, σε καλεί να εξισορροπήσεις τα εργασιακά με τα προσωπικά σου. Με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείς, θα τα πας περίφημα, ακριβώς επειδή ευνοείσαι σε κάθε πεδίο της ζωής σου. Ανανέωσε τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και κτίσε σταθερά θεμέλια για ένα πιο δυναμικό μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δεν έχεις και τόσες εξελίξεις, όμως σίγουρα αναζητείς κάτι με καλές προοπτικές, ευνοούνται γνωριμίες και ερωτικά ειδύλλια μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Εσύ που έχεις δεσμό, σιγά σιγά βλέπεις να βελτιώνεται το πάθος και η επικοινωνία σας κι έρχεστε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι απόλυτα ευνοημένα είτε αν θέλεις να κάνεις νέα ξεκινήματα, είτε αν θέλεις να πας τη δουλειά που ήδη κάνεις ένα βήμα παραπέρα. Οι εξωτερικοί παράγοντες, όπως timing, συνθήκες και άνθρωποι γύρω σου, μοιάζουν υποστηρικτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φοβερή ημέρα έφτασε για εσένα Δίδυμε με την σύνοδο Αφροδίτης και Άρη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Η Πέμπτη σε γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο να εξελίξεις οτιδήποτε έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα ή ακόμη και να επιστρέψεις στα θρανία, μαθαίνοντας κάτι που είχες καιρό τώρα μεράκι! Η Σελήνη από τον Λέοντα ενισχύει ακόμη περισσότερο τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και ο λόγος σου μολονότι γίνεται ελαφρώς υπερβολικός ή δραματικός, γίνεσαι πιο δημιουργικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο και θέλεις να πειραματιστείς. Προσπάθησε να μην υποκύψεις στους παράνομους ερωτικούς πειρασμούς και δώσε περισσότερη έμφαση στο να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα επέκταση στη δουλειά που κάνεις σκαρώνεις και αυτό μακροπρόθεσμα σου φέρνει θετικά αποτελέσματα. Είσαι πιο φιλομαθής και περίεργος από ποτέ, καταφεύγοντας προς την εκπαίδευση ώστε να καταφέρεις πιο πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, η Πέμπτη έφτασε με την σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη να κορυφώνεται. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι θα προσπαθήσεις να κάνεις ξεκινήματα πάνω στην ενδυνάμωση των οικονομικών σου, επιδιώκοντας όχι μόνο επαγγελματική, μα και ψυχολογική ασφάλεια. Διανύεις όμως και μία ημέρα που είναι αρκετά τονισμένη και η ερωτική σου λίμπιντο και παθιάζεσαι λίγο παραπάνω! Η Σελήνη από τον Λέοντα ενδεχομένως να σε καταστήσει πιο σπάταλο, θέλοντας να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα με στόχο να εντυπωσιάσεις τρίτους. Έτσι, βάζεις τον εαυτό σου σε περιττά έξοδα και πιέσεις ή ζητώντας δανεικά. Αξίζει τον κόπο;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι ολοφάνερο ότι ο ερωτισμός σου αυξάνεται στα ύψη, αλλά θα χρειαστεί να διαχειριστείς άριστα τις συναισθηματικές σου εξάρσεις. Διαφορετικά, δεν αποκλείονται οι ρίξεις ή απομακρύνσεις στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μα η τάση σου να ξοδεύεις και να επιθυμείς μία πιο λαμπερή ζωή σε ωθεί προς βιαστικές αποφάσεις. Σκέψου πιο πρακτικά και μην εντυπωσιάζεσαι από τα υλικά αγαθά των άλλων.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, η Πέμπτη έφτασε κι εσύ είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας, αφού η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη κορυφώνεται ακριβώς απέναντί σου, στον Υδροχόο. Έτσι, θα αισθανθείς ότι το σύμπαν σε ευνοεί σε ζητήματα σχέσεων ή επαγγελματικών συμφωνιών. Μαζί με αυτό, θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι γύρω σου γίνονται πιο υποστηρικτικοί, ενώ οι εξωτερικοί παράγοντες εκτός του ελέγχου σου, δείχνουν ευνοϊκοί. Η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε βοηθά να λάμψεις και να εκφράσεις τον αυθεντικό σου εαυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε κάθε τομέα, έτσι και στα αισθηματικά είσαι φοβερά ευνοημένος και δεν πρέπει να αφήσεις την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Αν είσαι ελεύθερος σε περιμένει μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία κι αν είσαι δεσμευμένος χτίζετε μαζί καλύτερα θεμέλια για το αύριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δέχονται εύνοια από εξωτερικούς παράγοντες, όμως είναι ευθύνη δική σου να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την εύνοια της ημέρας μέσα από μία συμφωνία, συνεργασία ή την επίδειξη των ταλέντων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα Πέμπτη και η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε βοηθούν να βελτιώσεις αισθητά την καθημερινότητά σου. Κάνεις πράξη όσους στόχους ευεξίας είχες θέσει κατά το τελευταίο διάστημα. Μπορείς, ταυτόχρονα, να τακτοποιήσεις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις σου, ενώ οι συνθήκες εργασίας σου γίνονται ολοένα και πιο καλές. Τα οικονομικά σου συναντούν εύνοια μέσα από την παροχή υπηρεσιών, εφόσον κινητοποιείσαι σε αντίστοιχο εργασιακό χώρο. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε καλεί να κινηθείς διακριτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ειδύλλιο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να ξεκινήσει, αν δεν παρατήρησες ήδη τα ‘σημάδια’ από το θαυμαστή σου! Εσύ που είσαι σε σχέση, σκέφτεσαι μήπως συζήσεις με το ταίρι σου ή μοιράζεστε δίκαια τις καθημερινές δουλειές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία τα πράγματα μοιάζουν πλέον πιο ευνοϊκά. Μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα ή να βελτιώσεις τις συνθήκες στις οποίες εργάζεσαι. Αν το κινητοποιείσαι σε τομέα όπως η ομορφιά, οι τέχνες ή τα οικονομικά, θα σημειώσεις άνοδο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, ημέρα όνειρο έφτασε για εσένα, χάρη στην σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη που κορυφώνεται στον Υδροχόο. Η Πέμπτη σου είναι πολύ ερωτική και δημιουργική. Μπορείς να διαπρέψεις σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί, βάζοντας την φαντασία σου να δουλέψει και να βρεις λύσεις σε κάθε εμπόδιο που σε απασχολεί. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε βοηθά να γίνεις πιο κοινωνικός κι εντυπωσιακός μέσα από την ανανεωμένη εμφάνιση και τον τρόπο που συναναστρέφεσαι με τους υπόλοιπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου πλημμυρίζουν από δυνατότητες! Νέες γνωριμίες, έρωτες, αλλά και ειλικρινής έκφραση συναισθημάτων είναι τα στοιχεία που χρωματίζουν την ημέρα σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να ανανεώσεις το κλίμα της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από τις πολλαπλές ιδέες σου θα παρατηρήσεις σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις. Τα οικονομικά σου ενδυναμώνονται χάρη σε κάποιες δημιουργικές διεξόδους που βρίσκεις, ενώ ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης σου σε βοηθά να ξεχωρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, η ατμόσφαιρα στο σπίτι βελτιώνεται αισθητά κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και αυτό θα είναι μονάχα η αρχή! Σήμερα η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε ωθούν να ξεκινήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον και τον εαυτό σου. Η μετακόμιση ή η ανακαίνιση του ιδιωτικού σου χώρου θα σε βοηθούσε ψυχολογικά. Παράλληλα, είναι άκρως σημαντική η καριέρα σου, μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα σε καθιστά πιο φιλόδοξο. Σήμερα αποφασίζεις με γνώμονα την ανάγκη σου για σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θέλεις να κτίσεις γερά θεμέλια, είτε αν είσαι σε έναν δεσμό είτε είσαι ελεύθερος. Η μεγαλύτερή σου επιθυμία είναι να νιώσεις ασφάλεια, δίχως να θυσιάσεις την ελευθερία των κινήσεών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να ανθίσουν σήμερα! Είναι φοβερή ημέρα να κτίσεις κάτι νέο από την αρχή ή να επιδιώξεις να γίνεις καλύτερος από τον ανταγωνισμό. Μία αλλαγή επαγγελματικής στέγης είναι πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, η Πέμπτη σου θα είναι φοβερή και θα σου αφήσει μία όμορφη γεύση που θα κρατήσει καιρό! Η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε κάνει να επιθυμείς συνεχώς νέα γνώση, εμπειρίες και συναντήσεις. Σου αρέσει να συζητάς για το οτιδήποτε και η ανταλλαγή ιδεολογίας με τους άλλους είναι κάτι που σε εξιτάρει. Ένα φλερτ μπορεί να προκύψει μέσα από τα social media ή από τη γειτονιά σου, οπότε να καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοικτά αν είσαι ελεύθερος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φοβερή στιγμή έφτασε και για τον έρωτα! Γίνεσαι πιο συναισθηματικός, χωρίς να το παρακάνεις. Παραμένεις ανοιχτόμυαλος και συνεννοείσαι καλύτερα με το ταίρι σου ή προσεγγίζεις ευκολότερα τον αισθηματικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις νέες συμφωνίες και να ανελιχθείς μέσα από αυτές. Παράλληλα, είσαι σε θέση να υπογράψεις ένα καινούριο συμβόλαιο με θετικό αντίκτυπο στην τσέπη σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, ήρθε μία όμορφη Πέμπτη και για εσένα, γιατί η σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης και Άρη που ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα σημάνει την έναρξη μίας περιόδου οικονομικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης! Είναι σημαντικό να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη από τον Λέοντα μπορεί να σε καταστήσει ελαφρώς πιο φιλάργυρο ή φιλόδοξο, καταφεύγοντας σε ασυνήθιστες μεθόδους θα ανελιχθείς επαγγελματικά και οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν δίνεις και τόση σημασία, ενώ το σενάριο της ημέρας σου υπόσχεται σταθερές και αργές εξελίξεις, ανεξάρτητα από την υφιστάμενη κατάστασή σου. Η λίμπιντό σου είναι εμφανώς αυξημένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά θα βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι μέσα από λίγη προσπάθεια. Ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης σου, σε κινητοποιεί να ξεπεράσεις εμπόδια, κτίζοντας ένα πιο ασφαλές μέλλον για την καριέρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, η Πέμπτη έφτασε με την κορύφωση της συνόδου μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, όπου εσύ μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα πάνω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει! Παράλληλα, η Σελήνη από τον Λέοντα σου ενισχύει τη διαίσθηση κι έτσι μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εποικοδομητικά με τους άλλους. Ο ερωτισμός και η δημιουργικότητά σου βρίσκονται στα ύψη κι έχεις εύνοια στα οικονομικά και τα αισθηματικά. Αν δεν εκμεταλλευτείς τώρα το αστρολογικό τοπίο αυτό, τότε θα βλέπεις τις ευκαιρίες να χάνονται μέσα από τα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά οι ευκαιρίες ανθίζουν. Κάνεις οτιδήποτε μπορείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά και εμφανισιακά κι αυτό μεγεθύνει τη γοητεία σου. Είτε είσαι ελεύθερος είτε διατηρείς έναν δεσμό, η ημέρα αυτή είναι τρομερά ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι φοβερός και ξεχωρίζεις μέσα από την αβίαστη επίδειξη των ταλέντων και ικανοτήτων σου, σε οποιονδήποτε τομέα κι αν κινητοποιείσαι. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, χρησιμοποιώντας τις ιδέες που κατεβάζεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, έφτασε η Πέμπτη που θα σου προσφέρει την έναρξη μίας περιόδου εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ευεξίας. Μπορείς, επιπροσθέτως, να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή μία παρασκηνιακή συνεργασία που θα ανακοινώσεις δημοσίως σε μετέπειτα στάδιο. Η Σελήνη από τον Λέοντα στρέφει την προσοχή κι ενέργειά σου στην αποπεράτωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων, οπότε τα εργασιακά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Είσαι πολύ δημιουργικός, ακόμη κι αν το αντικείμενο εργασίας σου δεν το απαιτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να κτίσεις πιο γερές βάσεις στην σχέση σου ή να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι πραγματικά αναζητάς στον έρωτα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξεις κάποια επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι επίσης ευνοημένα εφόσον κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Είσαι προστατευμένος από τυχόν κρυφούς εχθρούς κι ανταγωνιστές, μιας και κινείσαι πολύ προσεκτικά και διακριτικά. Μην μοιραστείς σήμερα μία ιδέα σου.

oroskopos.gr