Ηράκλειο: 34oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

11.01.2024, 7:42

Η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά τις πρακτικές μας υποθέσεις

Με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, την εργασία μας, τις υποχρεώσεις μας και την ρουτίνα μας. Η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά τις πρακτικές μας υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κορυφώνεται σήμερα, άρα ξεκινάς κάτι νέο στην καριέρα σου ή υπολογίζεις τα βήματα που θέλεις να κάνεις στο άμεσο μέλλον. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό δείχνει πως η Πέμπτη σου θα είναι γεμάτη θετικές ανατροπές και μάλιστα θα βρεις διεξόδους να ενδυναμώσεις την 5σου κατάσταση. Είναι φυσικό να αισθανθείς μεγαλύτερη αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση μετά από όλα όσα έχεις τολμήσει και καταφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος έχει μείνει λιγάκι πίσω, επειδή η καριέρα σου τίθεται ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η ευκαιρία για ένα ειδύλλιο εντός εργασίας, όμως καλό θα είναι να μην συμπαρασύρεις τους προβληματισμούς των επαγγελματικών στα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά τους έχουν πάρει, πλέον, τα πάνω τους κι εσύ νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ. Αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο όπου η σιγουριά σου σε ωθεί να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να αναγνωριστείς! Το νέο φεγγάρι του μήνα θα δώσει πραγματική ανάσα και στον οικονομικό σου τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, κορυφώνεται σήμερα Πέμπτη, άρα εσύ κάνεις καινούρια ξεκινήματα που περιλαμβάνουν τον εμπλουτισμό γνώσεων, ταξίδια ή γενικώς νέες εμπειρίες. Η διάθεσή σου είναι περιπετειώδης, πράγμα που δεν συνηθίζεις. Αυτό οφείλεται στην εσωτερική σου δύναμη που σου προσφέρει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Μαθαίνεις καινούρια πράγματα, ακούς νέα, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις εισιτήρια για ένα ταξιδάκι! Η ενασχόλησή σου με βαθιά θέματα, όπως η ψυχολογία, η φιλοσοφία ή η θρησκεία, σήμερα σου κινούν κατά πολύ το ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι ή τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου, είναι μία άριστη ιδέα να συζητήσετε κάτι πολύ ‘ψαγμένο’. Έτσι, διεγείρεται ο νους σας και ανοίγεστε περισσότερο, δημιουργώντας οικειότητα στο αισθηματικό κομμάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σήμερα λαμβάνουν υποστήριξη από συνεργασίες ή εταιρίες του εξωτερικού. Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις λίγο από το χρόνο σου, παρακολουθώντας κάποιο σεμινάριο που θα ενδυναμώσει τις γνώσεις σου. Στον οικονομικό τομέα κουβεντιάζεις νέες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για σήμερα φίλε μου Δίδυμε! Με την Νέα Σελήνη να κορυφώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να επανεμφανίζονται κάποιες ανασφάλειές σου, όμως το τρίγωνό της με τον Ουρανό σε βοηθά να τις επιλύσεις άμεσα! Η Πέμπτη αποτελεί πηγή ευκαιριών για ενάρξεις που να ενδυναμώσουν είτε την ψυχολογία, είτε την τσέπη σου, ενώ η λίμπιντό σου είναι αρκετά ανεβασμένη, όπως και η φιλοδοξία σου να επιτύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη λίμπιντό σου είναι υπεύθυνη για την καλή εντύπωση που κάνεις σήμερα στο ταίρι σου στο κρεβάτι! Επίσης, αν είσαι ελεύθερο πουλί, μία γνωριμία ή ακόμη και κρυφή συνάντηση σε περιμένει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο οικονομικός τομέας της ζωής σου, σού προκαλεί μικρές ανασφάλειες. Αυτές, με τη σειρά τους, σε κινητοποιούν για να δράσεις ανάλογα και να βρεις νέες πηγές εσόδων, να διεκδικήσεις χρήματα που σου αναλογούν ή να βρεις μία καλύτερη εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, η Πέμπτη είναι η μέρα σου, εφόσον κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Αιγόκερω και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους φίλους, συναδέλφους ή έναν νέο έρωτα είναι παρούσες. Κοινωνικοποιήσου κι άρπαξέ τις από τα μαλλιά! Τα επαγγελματικά σου, επίσης, δεν κάνουν καθόλου πίσω, αφού εμφανίζονται ευκαιρίες συνεργασίας. Ανταλλάσσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου με τους άλλους και μπορείτε μαζί να τις πραγματοποιήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μία εξέλιξη κάποιας φιλίας σε αισθηματικό δεσμό ή καινούριες γνωριμίες που σε ανεβάζουν, είναι όλα πιθανά για σήμερα. Για εσένα, δεσμευμένε, η συμβουλή είναι να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες, σήμερα, ευνοούνται κατά πολύ. Ακόμη και με τα φιλαράκια σου να μοιραστείς τα επαγγελματικά σου σχέδια, μπορεί να καταλήξετε συνεργάτες! Στρέψου προς πιο έμπειρα πρόσωπα για υποστήριξη, συνεργασία ή συμβουλές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Πέμπτη σου μπορεί να μην… σου γεμίζει το μάτι, φίλε Λέοντα, αλλά είναι μέρα αρκετά παραγωγική , χάρη στην ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης από το ζώδιου του Αιγόκερω, η οποία σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Σε απλή μετάφραση, η ημέρα σου διακρίνεται από θετικές ανατροπές στα εργασιακά, την καριέρα, καθώς και τις γενικότερες ρουτινιάρικες υποχρεώσεις σου. Βρίσκεις λύσεις που μειώνουν τον φόρτο εργασίας σου, δίχως να ελαττώνεται η αποτελεσματικότητά σου ή να κουράζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μένουν πίσω, ακριβώς επειδή δίνεις έμφαση στην καριέρα σου. Τυχόν γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από το εργασιακό περιβάλλον. Αν έχεις σχέση, μαζί μπορείτε μαζί να ολοκληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο. Η ημέρα σε ευνοεί για επαγγελματικά ξεκινήματα ή έστω την ανανέωση του βιογραφικού σου σημειώματος, με στόχο να μπορέσεις στο μέλλον να βρεις μία καλύτερη επαγγελματική ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη να κορυφώνεται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Αιγόκερω, οι πλανητικές επιρροές είναι σήμερα με το μέρος σου, φίλε μου Παρθένε! Η Πέμπτη είναι πολύ ερωτική για εσένα και μπορείς να κάνεις νέα δημιουργικά ξεκινήματα. Στη δουλειά σου αποδίδεις ακόμη περισσότερο, ενώ η προσωπική σου ζωή μοιάζει να είναι ‘τακτοποιημένη’. Κοινωνικοποιήσου, γιατί ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε περιμένει, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ του Ουρανού και της Νέας Σελήνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις θραύση στα ερωτικά! Αν έχεις ταίρι, περνάτε μία νύχτα…φωτιά! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μην το βάλεις κάτω, γιατί το πλανητικό σκηνικό σύντομα θα σου χαρίσει το δώρο του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια. Αν η δουλειά σου απαιτεί δημιουργικότητα για να παραμείνεις ανταγωνιστικός και να διαπρέψεις, σήμερα θα έχεις πάρα πολύ καλές ιδέες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, ενώ ανανεώνεις και τον προσωπικό σου χώρο. Το τρίγωνό της με τον πλανήτη Ουρανό, φέρει αρκετές θετικές ανατροπές στα ζητήματα οικογένειας και σπιτιού, οπότε δώσε λίγη παραπάνω έμφαση σε αυτά για να επιλύσεις οποιοδήποτε εμπόδιο αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό. Μαζί, η ψυχολογία σου ενδυναμώνεται και θα ήταν άριστη ιδέα να αναζητήσεις υποστήριξη από φίλους, συγγενείς ή έναν επαγγελματία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις κι επιδιώκεις σταθερότητα κι ασφάλεια στα αισθηματικά σου. Για τον λόγο αυτό, επιλέγεις συντρόφους που σου γεννούν αυτή την αίσθηση. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπαθείς να συνδεθείς καλύτερα με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ανάγκη να αισθανθείς ότι ‘ανήκεις’ στο περιβάλλον εργασίας σου, με την έννοια της πλήρους αποδοχής. Αποδέξου πρώτα εσύ τον εαυτό σου, κατάλαβέ τον κι έπειτα προσπάθησε να επικοινωνήσεις ανοικτά με τους συναδέλφους σου για τυχόν προβληματισμούς σου. Ένα ξαφνικό κέρδος είναι πολύ πιθανό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Πέμπτη σου είναι γεμάτη, χάρη στην ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω. Σήμερα, το τρίγωνό της με τον Ουρανό σου κάνει το δώρο μίας νέας σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται λόγω της βελτιωμένης κι ανοιχτής επικοινωνίας σου, ενώ η εξωστρέφειά σου είναι η αιτία που διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Είσαι πιο δημοφιλής και οι άνθρωποι έρχονται αβίαστα στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι γνωριμίες ή ακόμη και το φλερτ, βελτιώνουν στο έπακρο την ψυχολογία σου. Πολλά από αυτά εμφανίζονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Αν είσαι σε σχέση, δοκίμασε να φλερτάρεις το άλλο σου μισό σα να είναι η πρώτη μέρα που γνωριστήκατε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου λαμβάνει υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα που σε κατευθύνουν σωστά, δίνοντάς σου οδηγίες ή πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις. Η εμφάνιση νέων συμφωνιών ή η μετακινήσεις και συναντήσεις για λόγους επαγγελματικούς είναι μέρος των ευκαιριών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου , η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου χαρίζει ένα σωρό ευκαιρίες να ενδυναμώσεις την ψυχολογία και την τσέπη σου την Πέμπτη! Σήμερα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, οπότε εσύ συναντάς ευκαιρίες που προκύπτουν από το πουθενά και σχετίζονται με την εργασία σου. Δεν αποκλείεται να βρεις μέσα στην ημέρα και κάποιο αδέσποτο ζωάκι που θα αποφασίσεις να υιοθετήσεις! Οι υποχρεώσεις σου, σιγά σιγά τακτοποιούνται κι εσύ αισθάνεσαι ανακούφιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η δυνατή αυτοπεποίθησή σου είναι ένας από τους λόγους που σημειώνεις σημαντικές επιτυχίες στα αισθηματικά σου. Ακτινοβολείς και γίνεσαι πιο γοητευτικός. Πρόσεξε, βέβαια, μην γίνεις σκληρός ως προς τον τρόπο επικοινωνίας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες εργασίας σου και τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Τα επαγγελματικά σου θα δεις ότι μπαίνουν σε μία σειρά και πλέον είσαι σε θέση να οργανώσεις τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας σου και θα θέσεις νέους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είσαι το επίκεντρο της προσοχής, αφού η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται, σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο. Η Πέμπτη σου επιτρέπει να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις ένα νέο μονοπάτι, περισσότερο λειτουργικό, στη ζωή σου. Ευνοείσαι αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά, ενώ το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό σου προσφέρει ξαφνικές ιδέες ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Αυτές οι ευκαιρίες σε βγάζουν από τυχόν οικονομικές δυσκολίες ή το αδιέξοδο της μοναξιάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι πολύ ενδυναμωμένα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας πρόκειται να σου κτυπήσει την πόρτα από εκεί που δεν το περίμενες καν. Αν έχεις δεσμό, η ημέρα είναι άριστη για να περάσετε μαζί υπέροχες στιγμές ανανέωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου λαμβάνουν βοήθεια από τις ευκαιρίες που εσύ ο ίδιος δημιουργείς. Είσαι επινοητικός και σκέφτεσαι συνεχώς νέες μεθόδους που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο επάγγελμα που ακολουθείς ή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για εσένα Υδροχόε, μπορεί η Πέμπτη να είναι ελαφρώς μοναχική, λόγω της Νέας Σελήνης που κορυφώνεται στον Αιγόκερω, όμως η διάθεσή σου είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι παραμένεις μακριά από τα κακόβουλα μάτια του κόσμου και ηρεμείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ της Νέας Σελήνης και του Ουρανού σου προσφέρει ακαταμάχητες ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης, πνευματικής επέκτασης, αλλά και παρασκηνιακής δράσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα, αυτή τη στιγμή, παραμένοντας επικεντρωμένος στο πώς θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Αυτό, μακροπρόθεσμα θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις τη σχέση σου ή να επιλέξεις τον κατάλληλο σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι προστατευμένος από τυχόν κρυφούς εχθρούς ή ανταγωνιστές που σου παρουσιάζονται ως συνάδελφοι, οι οποίοι αποτυγχάνουν να σε βλάψουν. Οτιδήποτε ξεκινήσεις σήμερα στην εργασία σου, κρατώντας διακριτικό προφίλ, θα μπορέσει να έχει επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης από το ζώδιο του Αιγόκερω σου προσφέρει ένα σωρό νέες γνωριμίες, φιλίες, καθώς και ευκαιρίες γενικότερης διεύρυνσης του κοινωνικού σου κύκλου. Οποιαδήποτε έξοδο κι αν κανονίσεις για σήμερα, θα μπορέσει να έχει επιτυχία και μάλιστα μέσα από αυτήν, δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει κι ο έρωτας την πόρτα. Το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Νέας Σελήνης σε βγάζει από διάφορα αδιέξοδα και σε ωθεί να πραγματοποιήσεις κάποιους στόχους σου με τη βοήθεια γνωστών ή συγγενικών σου προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις και να ανανεωθείς, αν είσαι ελεύθερος. Εσύ που είσαι σε σχέση, είτε κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το άλλο σου μισό, είτε το φλερτάρεις και διεκδικείς σαν να είναι η πρώτη σας μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ευνοημένα από το αστρολογικό τοπίο. Ουσιαστικά, σήμερα το ζητούμενο είναι να παραμείνεις εξωστρεφής κι επικοινωνιακός, γιατί οι συνάδελφοί σου και οι συμφωνίες σου είναι το κλειδί στην εργασιακή σου επιτυχία κι αναγνώριση. Στον οικονομικό τομέα εκπληρώνονται οι φιλοδοξίες σου.

Πηγή: oroskopos.gr