Ηράκλειο: 26oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τα ζώδια που θα είναι στην τσίτα με τον Άρη στον Ταύρο

11.06.2024, 0:29

Κάντε λίγη υπομονή 

Από τη μια ο Άρης δίνει ενέργεια στα ζώδια, αυξάνει την δράση, αλλά και τις σεξουαλικές ορμές, όμως από την άλλη, φέρνει και νεύρα, εντάσεις και καβγάδες. Τα ζώδια που θα την «ακούσουν» λίγο με τον Άρη στον Ταύρο, δεν είναι άλλα από τους Ιχθύς, τους Τοξότες και τους Διδύμους. Αν έχεις κοντά σου ένα άτομο που ανήκει στα ζώδια αυτά, τότε κάνε λίγη υπομονή. Άρης είναι και θα περάσει…

Γεμάτο ένταση αναμένεται το επόμενο διάστημα για τους Τοξότες σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Το γραφείο και η δουλειά σας γενικότερα θα αποτελεί «πεδίο μάχης», κόντρας και τσακωμών. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τους προϊσταμένους σας για να μην σας έρθει καμιά απόλυση από το πουθενά. Άρης είναι, θα περάσει.

Οι Δίδυμοι πάλι, θα έχετε τον Άρη στον 12ο οίκο σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα νιώθετε μια εσωτερική ταραχή και πάλη. Δεν θα ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας φταίει. Θα είστε σε υπερδιέγερση και σε αναβρασμό. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να μην υποκύψετε σε όλη αυτή την εσωτερική πίεση που θα νιώθετε.

Οι Ιχθύς από την άλλη θα έχετε τον Άρη στον 3ο οίκο σα;. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα τσακωθείτε με συγγενείς, με γείτονες, με όποιον επικοινωνείτε τέλος πάντων, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα αρπαχτείτε και με άλλους οδηγούς στο δρόμο.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε εδώ: