Ηράκλειο: 25oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στο Ηράκλειο, τα δυο «αστέρια» του ΟΦΗ

10.06.2024, 22:42

Η Εύη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη

Στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) που θα γίνει στο Ηράκλειο, απο 1 έως 9 Ιουλίου, θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα, τα δυο “αστέρια” του ΟΦΗ, η Εύη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη.

Οι αγώνες της τελικής φάσης, θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο και τα κορίτσια του ΟΦΗ, δέχτηκαν την κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή, για τους αγώνες, που θα γίνουν μπροστά, στο κρητικό κοινό.

Η προετοιμασία της Εθνικής U18, θα γίνει στη Νεμέα και την Αθήνα, απο τις 14-25 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο Ηράκλειο, 26-30 Ιουνίου.

Στον όμιλο της Ελλάδας, στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) βρίσκονται η Τουρκία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Φινλανδία και η Λιθουανία.

Τα ημιτελικά και ο τελικός αγώνας, του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) θα γίνει στην πόλη Βlaj της Ρουμανίας (10-14/7).

Ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τα κορίτσια και καλεί το κρητικό κοινό να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, την προσπάθεια των κοριτσιών της Εθνικής, για μεγάλη διάκριση!

Διαβάστε επίσης:

Τον διεθνή Μολδαβό πασαδόρο Μarin Lescov απέκτησε ο ΟΦΗ

Eduardo Ramos Pérez: «Έπαθα πλάκα με τον κόσμο του ΟΦΗ» 

Ο Eduardo Ramos Pérez από την Βενεζουέλα, δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ