Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Θ. Βλάχος: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να χάσουμε»

13.02.2024, 18:48

Φανερά απογοητευμένος ο Θοδωρής Βλάχος

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στα λάθη που στέρησαν από την Εθνική την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Ιταλία.

«Δεν ξέρω τι να πω.. Από τη μία θέλω να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, αξίζαμε τη νίκη, αλλά τα τελευταία 2,5 λεπτά βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Τα κλωτσήσαμε όλα κάτω, ό,τι χτίσαμε, με τραγικά, παιδικά λάθη, που έχουμε επισημάνει πάρα πολύ. Δεν σκοράραμε στον παραπάνω τρεις φορές, κάναμε εύκολο φάουλ στον καλύτερο παίκτη της Ιταλίας, που πάντα σκοράρει έτσι. Σε 2,5 λεπτά κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε για να χάσουμε. Δείξαμε τρομερή ψυχή, βγήκαμε μπροστά και 1,5 λεπτά γυρίσαμε στην προηγούμενη έκδοση»

Για τη συνέχεια, είπε: «Ακολουθούν δύο παιχνίδια κατάταξης. Η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες. Η γενικότερη εικόνα είναι πολύ καλή. Στα παιχνίδια κατάταξης να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και να πάμε στους Ολυμπιακούς αγώνες με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να παίξουμε ως μεγάλη ομάδα».