Ηράκλειο: 30oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη εισβολή σε επιχείρηση λόγω…θορύβου

03.10.2023, 16:16

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη με την αιτιολογία του έντονου θορύβου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες Δεύτερα 2 Οκτωβρίου σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς  όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε εις βάρος των εργαζομένων με αιτιολογία τον πολύ έντονο θόρυβο που δημιουργούσαν τα μηχανήματα.

Αμέσως μετά έσπευσαν να εισέλθουν στα οχήματα τους και να αποχωρήσουν, ωστόσο ένας από τους φερόμενους δράστες επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα Ι.Χ. φορτηγό και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος των εργαζομένων χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ατόμων που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Πρόκειται για έναν άντρα 34χρονο αλβανικής καταγωγής και έναν 42χρονο άντρα Ρομά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνης σωματική βλάβης, απλής σωματικής βλάβης και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 34χρονου ένα αεροβόλο πιστόλι, το οποίο βάλει μεταλλικά σφαιρίδια, μαζί με οκτώ αμπούλες αερίου και 22 μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και ένας γεμιστήρας, μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι εντός δερμάτινης θήκης.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν έτσι ώστε να καταφέρει η αστυνομία να φτάσει στις συλλήψεις όλων των εμπλεκομένων.