Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

20χρονος Αφγανός παρενόχλησε 16χρονη στο Νέο Ηράκλειο

23.10.2023, 18:07

Η κοπέλα που βρισκόταν στο συρμό του ηλεκτρικού έτρεξε να βρει καταφύγιο

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε 16χρονη που βρισκόταν στον ηλεκτρικό στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής.

Άξαφνα ένας  20χρονος άνδρας  με καταγωγή από το Αφγανιστάν την έπιασε και άρχισε να την αγκαλιάζει χωρίς τη θέλησή της. Η κοπέλα που δεν μπορούσε να αντιδράσει κατάφερε να τον απωθήσει και να κατέβει στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Ν. Ηρακλείου . Όμως η περιπέτειά της δεν τελείωσε εκεί.

Παρότι βρήκε καταφύγιο σε ένα διπλανό κατάστημα ζητώντας βοήθεια από τη ιδιοκτήτρια, διαπίστωσε πως ο 20χρονος δράστης την ακολούθησε και δε δίστασε να μπει μέσα στο μαγαζί. Παρότι η ιδιοκτήτρια τον έβγαλε έξω, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε και πήγε και κάθησε σε ένα παγκάκι έξω από το κατάστημα.

Το ανήλικο κορίτσι έχοντας τρομοκρατηθεί κάλεσε στο τηλέφωνο την μητέρα της και σύντομα εκείνη έφτασε στο σημείο μαζί με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ακινητοποίηση και σύλληψη του δράστη ο οποίος αντθιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 16χρονης.