Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τι έρχεται τον Μάρτιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

28.02.2024, 1:05

Πλούσιες δράσεις για όλες τις ηλικίες

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων ανοίγει για τον μήνα Μάρτιο πρώτη φορά τις πόρτες του στην τέχνη του παιδικού θεάτρου, παρουσιάζοντας την διαδραστική μουσική παιδική παράσταση «Ο Πέτρος και ο λύκος σε παγίδα για πιάνο» από την καλλιτεχνική ομάδα “thea-tree”, ενώ παράλληλα τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στις 27 Μαρτίου προσφέροντας στην τιμή του εισιτηρίου δωρεάν ξενάγηση εστιασμένη στα θεατρικά αντικείμενα της συλλογής του μουσείου.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, επιστρέφει στο Μουσείο Μαρία Κάλλας στις 19.00, με μία συναυλία μουσικής δωματίου με τον Άγγελο Λιακάκη στο βιολοντσέλο και τον Κωνσταντίνο Δεστούνη στο πιάνο.

Την ίδια στιγμή, το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτείνει κι άλλες δράσεις για όλη την οικογένεια ανανεώνοντας το σταθερό πλέον ραντεβού τα Σάββατα με οικογενειακά εργαστήρια και δημιουργικές αφηγήσεις και δίνει έμφαση στα βρεφικά προγράμματα με δωρεάν εισιτήριο για παιδιά 8 μηνών έως 2,5 ετών.

Τέλος, συνεχίζει το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων σε άτομα 65+ που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση.