Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Την Κυριακή ο 9ος αγώνας δρόμου FODELE RUN – «Τρέχω για την Καρδιά του Παιδιού»

12.02.2024, 18:45

Με στόχο τη στήριξη Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ενημέρωσης και Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» σας καλούν να γνωρίσετε τις ομορφιές του Φόδελε μέσα από τον αγώνα δρόμου 9ο FODELE RUN.

Ο αγώνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με στόχο τη στήριξη Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών, «Η Καρδιά του Παιδιού».

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο πανέμορφων φυσιολατρικών διαδρομών, μήκους 10,5 χιλιομέτρων για ενήλικες και 7 χιλιομέτρων για ενήλικες και παιδιά.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12.00 για τον αγώνα των 10,5 χιλ. και δέκα λεπτά αργότερα για τον αγώνα των 7 χιλιομέτρων στην πλατεία του Φόδελε όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 23.59 μέσω του QR code της αφίσας ή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://atpro.gr/trexo-gia-tin-kardia-tou-paidiou/

Όλοι οι μαθητές εγγράφονται κανονικά ηλεκτρονικά και συμμετέχουν δωρεάν.

Για όσους θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα και δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης, το πρωί της Κυριακής στις 10.00 θα αναχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία Ελευθερίας.