Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

To 2024 θα είναι η χρονιά των καρέ

11.01.2024, 3:56

Μην το σκέφτεστε, κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο

Με την νέα χρονιά έρχεται πάντα η τέλεια ευκαιρία να αλλάξουμε λίγο το λουκ μας και να ανανεωθούμε.

Η πιο εύκολη αλλαγή που μπορούμε να κάνουμε πάντα είναι τα μαλλιά. Φράντζες, ανταύγειες, χρώματα και φιλαρίσματα, είναι όλα στο πλάνο. Αλλά, ενώ το 2023 βλέπαμε τα 90s blowout να είναι τα πιο δημοφιλή και να κρατάμε βούρτσες και πιστολάκια στην τέλεια γωνία όσο και να μοιάζουμε με πρωταγωνίστριες ρομαντικής κομεντί των early 2000s με τα ρολά στο κεφάλι, το νέο έτος είναι από ότι φαίνεται η χρονιά του καρέ.

Ποιο είναι το καλύτερο; Έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας αλλά και στις διαθέσεις σας.

Bubble Bob: Είναι ένα καρέ που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε από το να παίζετε συνεχώς με τα μαλλιά σας. Έχει μεγάλο όγκο και καμπυλωτά τελειώματα και μπορείτε ακόμα για να πετύχει το bubble effect να κάνετε ένα πολύ μικρό φιλάρισμα που θα χαρίσει στο λουκ κίνηση και αέρα.

Micro Bob: Αυτό είναι για τις τολμηρές. Εάν θέλετε την απόλυτη αλλαγή τότε ένα καρέ που φτάνει μέχρι κάτω από τα αυτιά είναι ο τέλειος συνδυασμός edgy και chic.

Box Bob: Το πιο «αυστηρό» καρέ της λίστας είναι κλασικό αγαπημένο των supermodel. Ίσιες γραμμές και ούτε ίχνος φιλαρίσματος ή μυτών, όλα στο ίδιο μήκος σε ένα look που πάντα δίνει την αίσθηση του καθαρού.

’90s Bob: Ανάμεσα σε όλα τα trends που έχουν επιστρέψει από τα ’90s, το καρέ της εποχής εκείνης είναι ένα ξεκάθαρο αγαπημένο. Από τον όγκο, τα διαφορετικά μήκη ως και την φράντζα στο πλάι κάθε στοιχείο του μας θυμίζει τις starlets μιας άλλης εποχής.

Italian Bob: Χαρακτηρίζεται από την λαμπερή υφή για την οποία είναι γνωστές οι Ιταλίδες star και fashionistas, όπως η Monica Bellucci, και σε σχέση με τα άλλα έχει γενναιόδωρα μερικές επιπλέον ίντσες στο μήκος, κάνοντάς το λίγο μακρύ και επομένως πιο διαχειρίσιμο από άλλα καρέ.