Ηράκλειο: 32oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Το Wines of Crete συμμετέχει εκ νέου στην «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού»

17.10.2023, 14:36

Οι οινοποιοί της Κρήτης προσκαλούν τα εστιατόρια του νησιού σε συνεργασία στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού»

Την  Κυριακή 12 Νοεμβρίου το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, για μία ακόμη χρονιά συμμετέχει στην δράση «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού» στα Οινοποιεία της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 11:00 με 17:00 και κατά τη διάρκειά της, εκατοντάδες οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα κρητικά οινοποιεία.

Το Wines of Crete θα προτείνει και φέτος, στους επισκέπτες μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Ειδικότερα, παροτρύνει τους επισκέπτες μας να συνεχίσουν την εκδρομή μετά την επίσκεψη στα οινοποιεία και να γευματίσουν στα εστιατόρια που βρίσκονται στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης.

Για το λόγο αυτό, συνεχίζουν και την πρωτοβουλία Bring your own wine («φέρε το δικό σου κρασί»). Ο επισκέπτης μπορεί έτσι να απολαύσει το κρασί που αγόρασε από το οινοποιείο στο συνεργαζόμενο εστιατόριο, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Στόχος είναι η ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία να αποτελέσει ακόμα ένα κίνητρο γευστικής εξερεύνησης της Κρητικής Οινογαστρονομικής παράδοσης.