Ηράκλειο: 22oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Το ΕΑΚΗ τιμήθηκε από το ΝΟΧανίων στα «Βενιζέλεια»

14.05.2024, 19:29

Στη διεξαγωγή του διεθνή αγώνα κολύμβησης «Βενιζέλεια»

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) τιμήθηκε στα Χανιά, απο το ΝΟΧανίων για τη συνεισφορά του, στη διεξαγωγή του διεθνή αγώνα κολύμβησης “Βενιζέλεια”, που έγιναν στα Χανιά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Τα “Βενιζέλεια”, αποτελούν ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της χώρας, στο οποίο συμμετείχαν 350 αθλητές, από 26 σωματεία από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο.

ΕΑΚΗ Χανιά

Την τιμητική πλακέτα, παρέλαβαν για για λογαριασμό του ΕΑΚΗ, ο πρόεδρος Μένανδρος Παντελλίδης και ο αντιπρόεδρος, Μάνος Χουρδάκης.

«Ευχαριστούμε το ΝΟ Χανιων για την τιμή. Στόχος μας είναι η προσφορά στον αθλητισμό και η στήριξη όλων των αθλητικών γεγονότων, που συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Συγχαρητήρια στο ΝΟΧ και το ΕΑΚ Χανίων, αλλά και όσους συνέβαλαν σε αυτήν την υπέροχη διοργάνωση» ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μένανδρος Παντελίδης.

ΕΑΚΗ Χανιά

Στο μεταξύ, όλα τα μέλη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο, σε αθλητικές δράσεις και εκδηλώσεις, με φόντο τον αθλητισμό.

ΕΑΚΗ Χανιά

Η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΕΑΚΗ Εύη Σημαιάκη, η Γραμματέας του ΕΑΚΗ Νατάσα Μπουρνάζου και η αναπληρώτρια Ταμίας του ΕΑΚΗ Ρία Καψάλη, παραβρέθηκαν στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μηχανικών, που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

ΕΑΚΗ Χανιά

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Φασούλα και Κώστα Παταβούκα, που βρέθηκαν στην Κρήτη, για αυτό το σκοπό.

ΕΑΚΗ Χανιά

Ακόμη, η Εύη Σημαιάκη, ήταν παρούσα στους διασυλλογικούς αγώνες Κ18 Ανδρών-Γυναικών, που έγιναν στο στάδιο Ελευθερίας.

ΕΑΚΗ Χανιά

Τέλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ Εφη Πασπαλάκη και οι κυρίες Μπουρνάζου-Καψάλη, παραβρέθηκαν στην αναμέτρηση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό Αλικαρνασσού, στο πλαίσιο της δέκατης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ με αμαξίδιο.

«Οπου μπορούμε να προσφέρουμε για το καλό του αθλητισμού, θα είμαστε εκεί» αναφέρει στην ανακοίνωση του, το ΕΑΚΗ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πύρρος Δήμας επισκέφθηκε το Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας και συζήτησε με την διοίκηση του ΕΑΚΗ 

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ φιλοξένησε τη Βούλα Πατουλίδου

ΕΑΚΗ: Προχωράει σε ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο