Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Το μυστικό της Jennifer Aniston για να διατηρεί τα μαλλιά της υγιή

17.05.2024, 1:05

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η εταιρεία με προϊόντα μαλλιών LolaVie αποτελεί δημιούργημα της Aniston

Η Jennifer Aniston κατέχει τον τίτλο του hair icon εδώ και πολλές δεκαετίες. Από όταν έκανε διάσημο το κούρεμα The Rachel, μέχρι σήμερα, η ηθοποιός δεν έχει απογοητεύσει ποτέ τους fans των μαλλιών της. Και παρόλο που το μήκος τους έχει αλλάξει αρκετές φορές μέσα στα χρόνια, ο κοινός παρονομαστής τους ήταν πάντα το γεγονός πως έδειχναν λαμπερά και υγιή.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της;

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της «Προσπαθώ να μένω μακριά από τα εργαλεία με θερμότητα. Το σεσουάρ, η πρέσα και το σίδερο για μπούκλες θα καταστρέψουν τα μαλλιά σας και αυτό το λέω από πείρα. Όταν τα υποβάλλουμε σε τεχνικές επεξεργασίες, συχνές βαφές και styling με θερμότητα, αυτό τα βλάπτει. Οπότε αντιστέκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο καταφέρνω στη θερμότητα και φροντίζω τα μαλλιά μου καθημερινά με τα προϊόντα LolaVie».

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η εταιρεία με προϊόντα μαλλιών LolaVie αποτελεί δημιούργημα της Aniston πάνω στο οποίο δούλευε για χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια, η πηγή έμπνευσής της ήταν η ανάγκη να αποκαταστήσει την υγεία των μαλλιών της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Πηγή: marieclaire.gr