Ηράκλειο: 15oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Με ένα βίντεο ευχήθηκε στον εαυτό της «Χρόνια Πολλά»

13.02.2024, 12:48

Το μόνο «Φιλαράκι» που της ευχήθηκε δημόσια 

Με ένα video στο Instagram ευχήθηκε στον εαυτό της «Χρόνια Πολλά» η Jennifer Aniston, η οποία είχε τα γενέθλιά της στις 11 Φεβρουαρίου. Η ηθοποιός έντυσε μουσικά το βίντεο με το τραγούδι «The thing about birthdays» και το συνόδευσε με το ποίημα The Layers του Stanley Kunitz, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Έχω περπατήσει μέσα από πολλές ζωές, μερικές από τις οποίες ήταν και δικές μου / και δεν είμαι αυτός που ήμουν/αν και κάποια αρχή της ύπαρξης παραμένει, από την οποία αγωνίζομαι/ να μην απομακρυνθώ. /Όταν κοιτάζω πίσω/όπως είμαι αναγκασμένος να κοιτάξω /πριν μπορέσω να συγκεντρώσω δυνάμεις/για να συνεχίσω το ταξίδι μου,/βλέπω τα ορόσημα να λιγοστεύουν/προς τον ορίζοντα/και τις αργές φωτιές που ακολουθούν/από τις εγκαταλελειμμένες κατασκηνώσεις,/πάνω από τις οποίες οι άγγελοι πτωματοφάγοι/κινούνται με βαριά φτερά».

Στο clip βλέπουμε στιγμιότυπα από τη ζωή της Jennifer Aniston ως παιδί, ως έφηβη και ως επαγγελματία ηθοποιό. Το video «ανοίγει» με μία σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» στην οποία πρωταγωνιστούσε για 10 χρόνια και κλείνει με την ίδια να κάνει ποδήλατο.

 

Το μόνο «Φιλαράκι» που της ευχήθηκε δημόσια

«Δεν είμαι σίγουρη γιατί αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα… Υποθέτω επειδή κανένας άλλος δεν θα το έκανε να ακούγεται τόσο γλυκό. Χαρούμενα γενέθλια γλυκιά μου Jenny Louise. Επίσης δεν ξέρω γιατί σε αποκαλώ έτσι… αλλά σίγουρα σε αγαπώ»» έγραψε η Courteney Cox, φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Aniston στα Friends. Έκλεισε τη λεζάντα του video από τη σειρά με μία σκηνή από τη σειρά με την εκείνη και τον Matthew Perry, ο οποίος πέθανε πριν από λίγους μήνες.

 

 

Πηγή: Marie Claire