Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Viral το αγωνιστικό άλογο που τρέχει πιο γρήγορα όταν ακούει heavy metal

20.02.2024, 15:36

Έχει μια αδυναμία στους «Slipknot»

Ένα άλογο κούρσας από το Bogar Farms στο Οντάριο του Καναδά, έχει κατακτήσει τις καρδιές τόσο των φιλόζωων όσο και των οπαδών του heavy metal παγκοσμίως. Η Pretty, μια 7χρονη καστανόξανθη φοράδα, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου για τη μοναδική της προτίμηση στη heavy metal μουσική.

Σύμφωνα με την Autumn Purdy, το άλογο έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο headbanging με metal κομμάτια. Η ανακάλυψη έγινε όταν η Purdy παρατήρησε ότι όσο πιο heavy metal ήταν η μουσική, τόσο πιο ενθουσιωδώς η Pretty επιδιδόταν στο headbanging.

Η συμπεριφορά αυτή σταματούσε μόλις σταματούσε η μουσική, υποδηλώνοντας μια γνήσια αγάπη για το συγκεκριμένο είδος μουσικής. Η Purdy αφηγήθηκε την έκπληξή της και την ευχαρίστησή της όταν συνειδητοποίησε το μοναδικό μουσικό γούστο του αλόγου, σημειώνοντας ότι το άλογο έδειχνε σαφή προτίμηση στο μέταλ έναντι άλλων ειδών. Όταν υποβλήθηκε σε μουσική κάντρι, το άλογο δεν αντέδρασε, επιδεικνύοντας το απαιτητικό της γούστο.

Το φαινόμενο του headbanging της Pretty δεν έχει μόνο διασκεδάσει και γοητεύσει τους γύρω της, αλλά έχει επίσης εμπνεύσει την Purdy να μοιραστεί αυτή τη μοναδική αλληλεπίδραση με τον ευρύτερο κόσμο. Σχεδιάζεται η εβδομαδιαία ανάρτηση μουσικών κριτικών στο TikTok, όπου θα προβάλλονται οι αντιδράσεις της Pretty σε διάφορα τραγούδια, με βαθμολογίες ανάλογα με την ένταση του headbanging.

Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση στην αξιολόγηση κομματιών υπόσχεται να προσφέρει μια φρέσκια και διασκεδαστική προοπτική, συνδυάζοντας τους κόσμους της ιππικής φροντίδας και του heavy metal με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει.

Πηγή: gazzeta.gr