Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Οι στοχαστές του επαγγελματικού χώρου

15.05.2024, 23:48

Στον χαμό και τις ίντριγκες υπάρχουν κάποια ζώδια που η εργασιακή ηθική λάμπει σαν φάρος

Υδροχόος

Γνωστοί για την αντισυμβατική τους άποψη για τη ζωή, οι Υδροχόοι συχνά επινοούν παράξενες λύσεις και τάσεις που οι άλλοι μπορεί να μην έχουν σκεφτεί για την προώθηση γνήσιων συνδέσεων και δημιουργικότητας. Για παράδειγμα, μπορεί να επιθυμούν να προχωρήσουν πέρα από τα σεμινάρια δικτύωσης και να προτείνουν θεματικά potlucks, συνεδρίες ανταλλαγής δεξιοτήτων ή ακόμη και υπαίθριες δραστηριότητες. Για το μυαλό του Υδροχόου, αυτές οι άτυπες συγκεντρώσεις δεν είναι απλώς κοινωνικές περιστάσεις αλλά ιερές τελετές σύνδεσης, όπου πετούν σπίθες έμπνευσης και ευδοκιμεί το πνεύμα της συνεργασίας.

Δίδυμοι

Φέρουν τις αποτυχίες τους ως παράσημα τιμής, γιατί γνωρίζουν ότι μέσα σε κάθε λάθος κρύβεται ο σπόρος του μεγαλείου. Με μια μαγνητική γοητεία, καλούν τους συναδέλφους τους να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να πετάξουν πέρα από τα όρια της σύμβασης. Αυξάνοντας το ηθικό των συνεργατών τους ξεχωρίζουν ως ρυθμιστές τάσεων που αναδεικνύουν ιστορίες για το πώς οι αποτυχίες του παρελθόντος τους οδήγησαν τελικά σε συναρπαστικές καινοτομίες.

Τοξότης

Από εκδηλώσεις πολιτιστικής ανταλλαγής στο γραφείο μέχρι προγράμματα καθοδήγησης, οι Τοξότες προσπαθούν να καλλιεργήσουν την αίσθηση της κατανόησης και της συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων. Αυτό τους καθιστά θαυμάσιους ηγέτες που διαπρέπουν στη σφυρηλάτηση ενός υπέροχου ομαδικού πνεύματος ανάμεσα στο προσωπικό. Με το πνεύμα της περιπέτειας να τους καθοδηγεί μπορεί να δώσουν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, υποστηρίζοντας ότι η γνώση μπορεί να έρθει από παντού.

Διαβάστε επίσης: