Ηράκλειο: 18oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Ποια ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία παρά η επιφάνεια

15.05.2024, 1:10

Τα τέσσερα πιο «αυθεντικά» ζώδια

Τα ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία παρά η επιφάνεια των πραγμάτων και παραμένουν αυθεντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι δεν μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι κάτι που δεν είναι και μένουν πιστοί στις αξίες τους. Είναι υποστηρικτικοί, νοιάζονται για τους άλλους και το ενδιαφέρον που δείχνουν είναι αυθεντικό. Δεν προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι όταν θα κάνεις την καριέρα που ονειρευόσουν ή θα βρεις το τέλειο ταίρι. Θα χαρούν πράγματι για σένα! Αυτό το ζώδιο δεν νιώθει ζήλεια ή φθόνο για τις επιτυχίες των άλλων. Αρκείται στην ασφάλεια που του παρέχουν οι δικές του επιτυχίες. Δέχεται τους άλλους ως ίσος προς ίσον και δεν πετάει ποτέ στα σύννεφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως γνωστόν, ο Ταύρος είναι το πιο προσγειωμένο και σταθερό ζώδιο. Δεν παρασύρεται από την εμφάνιση των πραγμάτων και φέρεται στους άλλους ανθρώπους ανάλογα με τον χαρακτήρα τους. Συνήθως δεν δίνει σημασία σε φήμες και κουτσομπολιά, αφού προτιμάει να σχηματίζει τη δική του άποψη η οποία βασίζεται στην εμπειρία του. Είναι συμπονετικός και «ακούει» κυρίως το ένστικτό του. Ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό του και κολλάει» στις πεποιθήσεις του, ακόμα και όταν οι άλλοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι κάνει λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος, «περνάει τη γλώσσα από το μυαλό του» πριν εκφέρει κάποια άποψη και είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που θα πει ή… δεν θα πει. Δεν έχει ποτέ την πρόθεση να πληγώσει κάποιον ή να ξεκινήσει μια διαμάχη μόνο και μόνο για να το διασκεδάσει. Είναι εύκολο να μιλήσεις σε έναν Παρθένο επειδή όταν του μιλάς είναι παρών και ακούει στα αλήθεια τι του λες. Οι συζητήσεις στις οποίες συμμετέχει έχουν βάθος και θυμάται αυτά που του λένε, επειδή δεν περιμένει απλώς να τελειώσει τη φράση του κάποιος και μετά να έρθει η σειρά του να μιλήσει. Οι Παρθένοι μπορεί να ξέρουν ότι είναι πολύ έξυπνοι, αλλά δεν φημίζονται για το τεράστιο «εγώ» τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει πολλές ιδιότητες που τον κάνουν ένα προσγειωμένο άτομο: είναι υπομονετικός, υπεύθυνος, σοφός και πρακτικός. Είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι, δεν σε καταδικάζει και θα σου δώσει σπουδαίες συμβουλές. Αν τον ρωτήσεις! Ενώ έχει πράγματι μια σκληρή και άτεγκτη πλευρά, δεν την εκδηλώνει σε βάρος των δικών του ανθρώπων. Αντίθετα, είναι προσγειωμένος, δυνατός και προστατευτικός μαζί τους. Είναι ένα άτομο που του αρέσει να πατάει γερά στη γη και, παρόλο που έχει μεγάλες φιλοδοξίες, είναι επίσης ευγνώμων για αυτά που ήδη έχει.

πηγή:marieclaire.gr

Διαβάστε επίσης