Έτοιμη σε 35 λεπτά
Αν νηστεύεις και αγαπάς τα ζυμαρικά, μια vegan καρμπονάρα είναι ιδανική. Αυτή η συνταγή είναι η τέλεια επιλογή για το τραπέζι σας!
Υλικά
- 500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σου
- 100 γρ. vegan μπέικον ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. πάπρικα
- 120 ml γάλα σόγιας
- 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- 1 ½ κ.σ. διατροφική μαγιά
- 1 ½ κ.σ. χυμό λεμονιού
- ¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι και σοτάρεις το μπέικον για 5 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα
- Το τοποθετείς σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί
- Βάζεις στο multi το γάλα, το σκόρδο, τη μαγιά, το χυμό λεμονιού, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Βράζεις τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Τα σουρώνεις και τα ρίχνεις στην κατσαρόλα μαζί με την σάλτσα
- Ανακατεύεις πολύ καλά και τα σερβίρεις πασπαλίζοντας με μαϊντανό.
Σύνοψη άρθρου
- Η vegan καρμπονάρα είναι ιδανική επιλογή για νηστεία και αγαπημένα ζυμαρικά.
- Η συνταγή περιλαμβάνει vegan μπέικον, γάλα σόγιας, και διατροφική μαγιά για πλούσια γεύση.
- Τα ζυμαρικά βράζονται και αναμιγνύονται με σάλτσα από γάλα, σκόρδο και λεμόνι.
- Σερβίρεται με ψιλοκομμένο μαϊντανό για φρέσκια γεύση και αρωματική πινελιά.
Δημοφιλή
Απόφαση σταθμός για τους άνω των 60 - Ποιοι δεν βγαίνουν στη σύνταξη
Νησιά σε καθεστώς… take away - Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη στην εστίαση
Τι λέει ο Γεωργιάδης για τη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αίγινα εξαιτίας έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας
Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική αντικατάστασή τους
ΕΦΚΑ: Σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών – Ποιους αφορά
Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος: Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Λιγότεροι κατά 100 χιλιάδες οι αγρότες που υπέβαλαν αιτήσεις επιδότησης
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τι ώρα θα μπουν σήμερα Τρίτη (26/8) τα λεφτά στους λογαριασμούς των συνταξιούχων
Viral ο μικρός Κρητικός που φλερτάρει νεαρή κοπέλα με μπικίνι - «Έλα να πάμε στο νησί»